Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
KRUŽE PRIČE U KULOARIMA

TEK SE ČEKA SLUŽBENA ODLUKA, ALI IVAN KOS JE VEĆ BIVŠI Informirani tvrde: Šanse da ostane su mu ništavne...

Piše: Slaven AlfirevićObjavljeno: 21. travanj 2018. 14:07

Male su šanse Ivanu Kosu da ostane predsjednik uprave Hajduka nakon sjednice Nadzornog odbora, dobro informirani nas uvjeravaju kako je sve već u telefonskim konzultacijama riješeno i odlučeno i da je Kos – "bivši", piše Slobodna Dalmacija.

Eto, napisali smo kuloarske tvrdnje, makar nas iskustvo uči da budemo poput James Bonda, "nikad ne reci nikad". Ili kako je pjevao Toma Bebić, "nije gotovo kad je gotovo nego je gotovo kad ja kažem da je gotovo". A to je Nadzorni odbor. U nedjelju.

Međutim, jučer od petka popodne tvrdnja šapatom se širi, Kos je bivši.

Navodno se previše ogriješio o pitanje etičkog kodeksa narodnog kluba i čim mu je Torcida na dan utakmice protiv Cibalije sastavila onakvo priopćenje, scenarij je bio napisan...

Bliži se sjednica Nadzornog odbora, sjednica bi se trebala održati u nedjelju i to poslije utakmice protiv Dinama. No, ne mislimo da rezultat derbija odlučuje o – Kosu. Pitanje je sasvim drugačijih načela. Jasno vam je.

Tom Dubravec / CROPIX
CROPIX

Derbi uvjetuje tek - medijsku šutnju i da se ne naklapa previše o Kosu prije same utakmice; da se ne remeti ozračje pripreme prve momčadi.

Ali, kako "zaustaviti Reuters", kako ne napisati da se u kuloarima šanse Kosu da ostane procjenuju – ništavnima.

Dobro, ne žurimo, nemojmo prejudicirati, ostavimo upitnik dok se sve ne obavi.

Već smo ujesen u trenutku kad je Torcida pticu kosa stavljala na raketu pisali kako "leti kos", što nije najbolje sjelo predsjedniku koji je naposljetku – ostao. Preživio je prvi navijački udar o traženju "odgovornosti, a ne demagogije".

Nedjelja je veliki, važan dan za "bijele". Najprije se igra Hajduk – Dinamo i prigoda je da Hajduk stigne na jedva minus dva boda. Otvorilo bi to istodobno sve kombinacije za titulu prvaka, Hajduk bi odjednom imao velike šanse.

Istodobno, dramatično će biti oko sjednice Nadzornog odbora, okretanje palca za predsjednika... I pitanje što to znači za njegovu piramidu, ustroj svih bliskih mu suradnika?

Rekosmo, bilo bi veće iznenađenje da ostane nego da ode, nakon što je u zao čas "popravio odnos sa sucima". Koje se, nota bene, smatra uzrokom mnogog zla što se na Hajduk sručilo zadnjeg desetljeća...

A i duže.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. travanj 2024 09:39