Cropix/Damir Krajač

DOSAD NEZABILJEŽENA ODLUKA

TEŽAK ISPAD ČOVJEKA KOJI JE SURVAO ZAGREBAČKI PONOS NA DNO Medić bez pardona potjerao polovicu prve momčadi?!

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 11.04.2017. u 08:03

 • Kažu da je u nogometu lakše smijeniti jednoga čovjeka nego cijelu momčad. Što je istina. Osim ako ne živite u svijetu Dražena Medića...

  Taj predsjednik, pardon trener iz Veslačke, koji je zagrebački ponos survao na dno Druge HNL, čovjek koji je iz i oko kluba uspio rastjerati baš sve, sinoć se odlučio na još jedan sebi svojstven potez: nakon subotnjeg poraza od Gorice (čime Zagreb uz Lučko i Imotski drži fenjer Druge HNL), igrače je na dva sata zaključao u svlačionicu, da bi isti postupak ponovio i u nedjelju, a jučer je pred svlačionicu, koja ga očito ne slijedi, bacio ponudu:

  - Tko ne želi, istoga se trenutka može pokupiti i uzeti svoje papire!

  Dražen Medić
  CROPIX

  Dražen Medić

   

  Takvu ponudu nije moglo odbiti sedam igrača, koji su promptno otišli od tajnika i brže-bolje pobjegli iz tamnice pored Save. Što je najbolje, od njih sedam petero su stalni članovi udarne jedanaestorice i igrači na kojima je posrnuli velikan promijenjenih boja i ukradenog identiteta mogao zaraditi i koju stotina tisuća kuna, eura, svejedno.

  Elem, nakon još jednog Medićevog "klub, to sam ja" nastupa, iz kluba su praktički prtjerani Kovačić, Šehić, Muić, Tešija, Prelas, Travaglia i Musa. S obzirom da klub nema Skupštinu, koja bi nekom sjednicom stala na loptu i promislila o ovakvoj drakonskoj i dosad nezabilježenoj odluci, Medićev pravorijek bio je i konačan.

  Klub koji je bio ponos Grada, klub koji su simpatizirali svi, a sada od njega bježe kao vrag od tamjana, time je pod vodstvom autokrata koji ne priznaje drugo mišljenje pao u novu provaliju. S ovim potezom, budimo realni, Treća liga postaje realnost nekoć ponosnog, gradskog i gospodskog kluba kojem danas nitko ni da piše...