Rudeš
 Zeljko Hajdinjak / CROPIX / CROPIX
OKRŠAJ U KRANJČEVIĆEVOJ

TEŽAK POSAO ZA NOVOG TRENERA RUDEŠA U KRANJČEVIĆEVOJ, ALI NEMA SE NAMJERU PREDATI 'Dinamo je moćan, ali mi ćemo od prve minute zaigrati jako hrabro'

Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 07. listopad 2018. 14:39

Nakon što je na trenerskoj klupi Rudeša tijekom tjedna došlo do promjene, Marko Lozo je zamijenio dosadašnjeg trenera Ivana Matića, pred novim trenerom Rudeša početak gotovo da i nije mogao biti teži.

Na stadionu u Kranjčevićevoj posljednjeplasirani Rudeš bit će domaćin aktualnom državnom prvaku Dinamu koji i u novoj prvenstvenoj sezoni čvrsto drži prvo mjesto, a vrlo je uspješan i u Euroligi. Sve to govori da je pred nogometašima Rudeša jako težak posao, a zanimljivo je da je Rudeš u prvom kolu na gostovanju u Maksimiru kreirao jedno od najvećih iznenađenja u dosadašnjem tijeku prvenstva odigravši protiv Dinama 1:1, a bio je to ujedno jedan od dosad osvojena dva boda u prvoj četvrtini prvenstva.

- Potpuno sam svjestan u kakvoj se situaciji nalazi Rudeš, no vrlo sam zadovoljan kako su igrači reagirali na treninzima koje sam s njima održao ovaj tjedan. Atmosfera je jako dobra što me itekako veseli. Naravno, takvu atmosferu moramo prenijeti i na utakmice, a uvjeren sam da će tako i biti - rekao je novi trener Rudeša Marko Lozo.

Kako se Rudeš može uspješno suprotstaviti super jakom Dinamu?

- Dinamo je moćan u svim svojim linijama i tu nisam otkrio toplu vodu kad sam to rekao. Modri će u svakom slučaju biti velika prepreka našoj momčadi, no bez obzira na snagu Dinama mi ćemo od prve minute zaigrati hrabro sa željom što uspješnijeg suprotstavljanja velikom favoritu, a koliko ćemo u tomu imati uspjeha bit će poznato nakon završetka utakmice. Od svojih igrača očekujem da u potpunosti ispune sve zadatke koji će biti postavljeni pred njih iako, ponavljam. Dinamo je apsolutni favorit.

Hoće li biti promjena u sastavu u odnosu na onaj koji je doživio uvjerljiv poraz od Istre?

- Određenih promjena će svakako biti, a zbog crvenog kartona u sastavu neće biti stopera Obanora što nam je itekakav hendikep - zaključio je najmlađi trener u 1. HNL Marko Lozo.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 22:31