Tom Dubravec / CROPIX
POTRAGA ZA NASLJEDNIKOM

TKO ĆE NASLIJEDITI IVANA KOSA U HAJDUKU? Bivši Vatreni među vodećim kandidatima, a Torcida ima svog favorita...

Piše: Slaven AlfirevićObjavljeno: 23. travanj 2018. 00:55

Kralj je abdicirao, živio kralj... Da, ali tko je novi kralj, pardon, predsjednik uprave Hajduka.

Odmah je, još prije nego što je Slaven Marasović objavio odlazak predsjednika počela je potraga za novim likom na čelu Hajdukove funkcionera, prvi operativcem.

Trojica su odmah u prvom redu, sva trojica obojica bi bila široko prihvaćena sa svih hajdučkih strana, piše Slobodna Dalmacija.

Stipe Pletikosa figurira kao opcija koja bi sve ujedinila, ali navijačke mase bi sigurno objeručke prihvatile povratak svog idola, nezaboravnog Hrvoja Maleša, kao i Zvonimira Akrapa, visoko pozicioniranog funkcionera OTP Splitske banke.

Sigurno je da se ta lista idućih dana neće iscrpiti, ali za prvu ruku Akrap, Maleš i Pletikosa iskaču odmah u prvi plan,po abecednom redu.

Hrvoje Maleš
Hrvoje Maleš / Foto: Ante Cizmic / CROPIX
Hrvoje Maleš

Hajduk je odlučio da im ne treba "premosnica", taj prijelaz će obaviti - Kos. Do izbora novog.

Koliko razumijemo, krenut će natječaj, a ako se na njega prijavi Hrvoje Maleš, on bi bio favorit par excellance!

Nadzorni odbor je sinoć nastupao u sastavu Slaven Marasović, Ante Šalinović, Anthony Marinov, Nikica Krnić, Denis Kosor, Marko Kosor, Antonio Kuzmanić.

Ćakula je da je glasovanje bilo 6:1 za smjenu Kosa, premda nemamo potvrdu. Kažu nam oni što misle da znaju kako je 90 posto vjerojatnosti da je bilo takvo glasovanje. A tko je taj koji bi do kraja bio uz Kosa? Šalinović, smatra se...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. travanj 2024 04:41