Foto: Vojko Basic / CROPIX
STVARI NA ČISTAC

TKO TO NE ŽELI IGRATI ZA HAJDUK? Udruga 'Naš Hajduk' pozvala upravu da pojasni Vulićevu izjavu: 'Ima igrača koji su zdravi, ali ne žele igrati'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. studeni 2018. 15:10

- Po doktoru neki su mogli ići, neki nisu. Ali idemo gore junački. Koga nema bez njega se može i mora. Tu nema puno priče – izjavio je znakovito trener Hajduka Zoran Vulić uoči utakmice protiv Gorice.

Udruga Naš Hajduk objavila je priopćenje na svom Facebook profilu i traži da Uprava kluba javno objasni Vulićeve navode:

"Udruga Naš Hajduk u ime svojih članova, koji su joj se posljednjih dana često obraćali s upitima na tu temu, ovim putem javno poziva upravu kluba da pojasni navode trenera prve momčadi izrečene na nedavnoj konferenciji za novinare, a po kojima 'ima igrača koji su zdravi, ali ne žele igrati.

Bez zadiranja u interna klupska pitanja, smatramo da je u ovom slučaju u najmanju ruku narušen ugled Hajduka u javnosti, kao i odnos prema njegovim navijačima i članovima. Borba za financijsko ozdravljenje kluba bila je dugotrajna i mukotrpna, a strpljenje neizmjerno, kako bi se stvorili uvjeti za njegovo normalno funkcioniranje.

Stoga u današnjim vremenima naprosto nema opravdanja za nonšalantan i neodgovoran odnos prema svetom dresu na bilo kojoj razini - od vrha do dna i od porte do terena, što uključuje trenere i pogotovo igrače.

Kodeks upravljanja Hajdukom nije slučajno usvojen kao temeljni dokument kluba i ne smije ostati mrtvo slovo na papiru. Nikakvo narušavanje ugleda ne smije proći bez pronalaska odgovornih i njihovog sankcioniranja.

Hajduk je veći od svih onih koji ga uzimaju za taoca svojih ega", piše u priopćenju Udruge.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 18:14