Zeljko Hajdinjak / CROPIX
REAKCIJE NA UTAKMICU

'TO JE PREMALO ZA DINAMO' Bjelica iskren u analizi; Ivković: 'Primili smo gol kao u dječjem vrtiću, lopta je pet dana putovala do Dinamova napadača'

Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 28. listopad 2018. 23:46

Nenad Bjelica smatra da je njegova momčad u Koprivnici zasluženo pobijedila. Modri su se mučili u prvom poluvremenu, ali onda su u nastavku slomili tvrde domaćine i slavili s 2:0 zahvaljujući pogotcima Budimira i Kadziora.

Nakon 12 odigranih kola dinamo je i dalje prvi s 30 bodova, odnosno pet više od Lokomotive koja drži drugu poziciju.

- Stvorili smo dosta prigoda, zabili smo dva gola, imali još dvije vratnice i još pokoju situaciju iz koje smo mogli postići pogodak. Zbog toga sam zadovoljan, ali ne mogu biti zadovoljan prvim poluvremenom u kojem smo se jako malo kretali, jako malo trčali i u ofenzivi i u defenzivi. Jako smo se malo nudili kad smo imali loptu, praktički smo u 25. minuti uputili prvi centaršut, u 40. prvi udarac. To je premalo za Dinamo, ne mogu s tim biti zadovoljan - naglasio je trener Modrih.

Ipak, zadovoljniji je bio viđenim u nastavku:

- Kad smo počeli igrati ono što hoćemo, probijati njihove bokove, onda smo došli do dobrih prigoda, zabili smo dva gola. Zadovoljan sam jer smo dosta ispremiješali ekipu, i bez obzira na to smo pobijedili.

Tomislav Ivković nadao se da može iznenaditi Modre, nije mu ekipa izgledala loše, ali jedna je nepažnja sve prelomila u korist gostiju.

- Možda mi trebaju naočale, možda ja gledam drugu utakmicu, ali mislim da smo do gola sve imali u svojim rukama, da smo imali kontrolu utakmice. Dinamo, ako se ne varam, dotad nije nijednom pucao u okvir gola. Cijeli tjedan smo se spremali, ali smo primili gol kao u dječjem vrtiću, lopta je pet dana putovala do Dinamova napadača. Prema svemu što smo odigrali, nismo zaslužili da izgubimo utakmicu, ali kad igraš protiv momčadi kao što je Dinamo, uvijek možeš očekivati da ti daju gol ni iz čega. Danas je bilo puno toga ničega s njihove strane, a mi smo 70 minuta bili na dobroj razini - smatra Slavenov trener.

Rezultati by SofaScore

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 17:13