Zeljko Hajdinjak / CROPIX / CROPIX
MAKEDONAC STIGAO U SPLIT

TOPNIK IZ BITOLJA! NA POLJUD STIGAO NOVI GOLGETER 'Hajduk je TOP klub i s njim ću napraviti velike stvari, kad sam primio poziv nisam imao dilemu'

Piše: Slaven AlfirevićObjavljeno: 23. lipanj 2018. 11:48

Pozvao me trener Kopić, da zajedno napravimo velike stvari – otkriva nam Mirko Ivanovski, Makedonac iz Bitolja, novi napadač Hajduka koji je kao slobodan napadač preselio u Hajduk iz redova Slaven Belupa.

A tamo ga je godinu i pol dana trenirao baš Željko Kopić, pa se međusobno dobro znaju, lako je skopčati.

Ivanovski je došao zamijeniti i Futacsa i Saida, tako čitamo kadrovsku križaljku “bijelih” kako je okomito i vodoravno slažu sportski direktor Saša Bjelanović i trener Kopić:

- Kad sam primio poziv iz Hajduka, nema dugo, nisam imao dilemu. Hajduk je “top” klub i sve sam ostale kombinacije u trenutku odbacio. Čekao sam samo to! U Koprivnici su znali da neću više ostati, pa nije bilo smisla razgovarati oko produžetka ugovora. Vrijeme mi je za Hajduk!

Postigli ste prošle sezone 15 golova i to je najava da biste u dresu Hajduka mogli zabiti još i više?

– Ja se nadam. Neću vam obećavati koliko ću golova zabiti.

Evo, mi se kladimo barem 18 komada?

– O, pa onda bih mogao biti i prvi strijelac lige! Kao Futacs što je bio. Neću da pričam o golovima. Mogu samo reći da ću dati 150 posto od sebe. Samo zdravlje i Božja pomoć.

Da, nego, dovoljno je reći 100 posto, to je maksimum, nema 150 ili zašto onda ne 160 ili 200... A što kažete o Futacsu i Saidu, konkurencija je to?

– Pratio sam ih, davali su puno golova, odlični igrači. Ja se trudim nametnuti se, pa da vidimo. Budite sigurni da sam u najvećem klubu svoje karijere i nadam se velikim stvarima.

OVDJE PROČITAJTE OPŠIRNIJE!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 11:56