Amir Rrahmani (drugi desno) dok je nosio Dinamov dres
 Ronald Gorsic / CROPIX
KOGA GOD STAVI, NE MOŽE POGRIJEŠITI

TRENER DINAMA OPET IZNENADIO POSTAVOM I TRIJUMFIRAO NAD FARMACEUTIMA Slavenov strateg nije skrivao nezadovoljstvo, evo što je poručio Bjelici...

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 11. kolovoz 2018. 01:02

Modri su nastavili pozitivan niz ove sezone. Nakon neodlučenog ishoda s Rudešom i pobjede protiv Istre, ovog puta svladali su na Maksimiru Slaven Belupo s 2:1. Golove su za Dinamo postigli Armin Hodžić i Marko Lešković, a u posljednjim trenucima utakmice počasni pogodak sjajno je petom zabio Bruno Bogojević.

Trener Nenad Bjelica započeo je s nekoliko promjena u prvoj postavi. Tako je na vrata Dinama stao Dominik Livaković, prvi put nakon povratka sa Svjetskog prvenstva u Rusiji i srebrne medalje. Na desnom krilu po prvi put od prve minute započeo je Poljak Damian Kadzior.

Nenad Bjelica bio je na kraju zadovoljan pobjedom.

"Zadovoljan sam s tri boda i kako smo izgledali oko 70 minuta, napravili smo zamjene, nismo poslije bili tako suvereni. Vrlo važna pobjeda", kazao je Dinamov trener i otkrio neke detalje o stanju u svlačionici.

"Petković još nema dokumentaciju, još nisu ni stigli papiri, nadamo se da će biti spreman za Osijek. Budimir može biti dobro do Astane, Ademi je trenirao, Fiolić odradio trening, Olmo ima mišićnih problema, ali će biti u redu. Lijevi bek? Razmišljao sam o Periću, kad sam vidio njihov sastav onda sam stavio Rrahmanija, odradio je to dobro. Lešković? Vraća se u živo, imamo pet stopera, dali smo svima šanse, bit će prilika da dobiju minute."

Hoće li Dinamo dovesti lijevog beka, kako stoje stvari po tom pitanju?

"Čekamo utorak da završi Astana, onda ćemo vidjeti. Imamo nekoliko imena, tri-četiri igrača koje smo gledali, a imamo i mladog Čolinu iz B momčadi, vidjet ćemo što će biti s njim", kazao je Bjelica.

Rezultati by SofaScore

Tomislav Ivković priznao je da je njegova momčad pokazala dva lica:

"Prvo poluvrijeme kukavičko, prespavano, bez duela. Primamo golove na isti način, dajemo protivniku vremena da primi loptu. U nastavku smo ulaskom Muse dobili na sigurnosti, počeli ličiti na momčad, imali kontru kad smo mogli zabiti. Imamo dovoljno dobrih igrača da budemo ozbiljna momčad, to ćemo i biti", rekao je Ivković i prokomentirao Dinamov trenutak.

"Bjelica ima veliki broj igrača, svi igraju, Dinamo je zaredao s dobrim rezultatima, ali vidim da Bjelica puše na hladno. Moraju svi biti i dalje skrušeni i ponizni, nema zvijezda kao prije i kako će sezona prolaziti neće nikome biti lako, pa ni Dinamu."

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 04:02