Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
NIJE DIGAO RUKE OD TITULE

TRENER MODRIH PUN ELANA U PRVOM OBRAĆANJU NAKON ŠTO JE 'PREŽIVIO' SMJENU 'Kapetan zadnji napušta brod! Ovako više ne smijemo izgledati, imam rješenje'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. travanj 2017. 17:47

Dinamo je na korak do toga da prepusti tron hrvatskog nogometa i nakon dugogodišnje dominacije ne osvoji naslov prvaka. Svako sljedeće kolo HNL-a može zapravo Modrima značiti i posljednje jer Rijeka nestrpljivo čeka povijesni naslov.

Utrka za titulu na samom je vrhuncu, a trener Dinama, Ivajlo Petev na tiskovnoj je konferenciji najavio utakmicu 31. kola u kojem Modri dočekuju Cibaliju.

"Nadam se da ćemo protiv Cibalije odigrati i vratiti se na put od prije 12 dana. Neće biti lako, moramo se svi skupiti, biti jači. Želja je da odigramo bolje i uzmemo tri boda. To je jedini cilj. Igrači koji dobiju priliku, moraju ginuti i gristi za Dinamo", rekao je trener.

Postoji li problem s motivacijom igrača?

"Takva je impresija, tako je ispalo i jako me to čudi. Moramo raditi na tom segmentu. Ne možete se boriti za naslov i tako izgledati, to je nemoguće i nije pravilan pristup. Ako nemate želju da odradite svoj posao, to ovako izgleda. Imam rješenje i protiv Cibalije će se to vidjeti."

Utrka za naslov je gotova?

"Još ne, dok matematički nije gotovo. Bit će jako teško, ali moramo se vratiti na stanje od prije 12-13 dana. Čudno da smo u tako malom roku ovako jako pali."

Kakvo je zdravstveno stanje u momčadi?

"Nije baš dobro, međutim to je normalno. Možda neki drugi igrači dobiju priliku. Za utakmicu ne konkuriraju Pivarić, Perić te igrači koji su već dulje izvan terena.

Trener Petev se osvrnuo i na idućeg protivnika.

"Ne brine mene Cibalija, ne želim pričati o protivniku. Želimo se koncentrirati na svoju prezentaciju i pokazati pravu želju."

Kakav je bio razgovor s upravom kluba?

"Naravno da je nakon dva loša rezultata postojala mogućnost odlaska, ali kako se kaže, kapetan zadnji napušta brod. Nadam se da ćemo se vratiti tamo gdje smo prije bili, promjenom pristupa i ponašanja."

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 13:00