Emica Elvedji / CROPIX
OKRŠAJ IZRAVNIH KONKURENATA

TRENER OSIJEKA BRILJIRAO NA PRESICI 'Znate što, svaku večer ću se pomoliti Bogu da čuva mu čuva zdravlje jer takvog veznog igrača još nisam imao'

Osijek i Lokomotiva odigrali su 1:1 u nedjeljnom dvoboju 24. kola HNL-a, a zanimljivo je ponovno bilo na presici, posebno u domaćem taboru
Piše: Darko RužićObjavljeno: 11. ožujak 2019. 16:29

Nisu treneri aktera derbija iskazivali nezadovoljstvo. Osim domaćeg Zorana Zekića kojeg je jedan od kolega novinara pokušao, ali djelomično i uspio navesti na priču o suđenju. O tome kako je vidio dosuđeni jedanaesterac protiv svoje momčadi.

- Niti hoću niti smijem komentirati suđenje. Više me ukupno gledano zabrinjava kriterij - započeo je Zekić i zastao kao da se ugrizao za jezik.

I dobro da je to učinio. ‘Na vruće’ je jako nezahvalno odgovarati na škakljiva pitanja. Bolje pričati o igri.

- Znate što, svaku večer ću se pomoliti Bogu da čuva zdravlje Kleinheislera jer takvog veznog igrača još nisam imao - pohvalio je Osijekov strateg mađarskog reprezentativca.

Rekao je da se osjeća kao da je sam pretrčao petnaest kilometara.

- Teško je bilo. Igrali smo protiv jako dobrog protivnika, a bili smo vrlo dobri. Vidio sam u ovoj utakmici jako pozitivnih stvari i nastavit ćemo s radom još više i predanije, prateći riječi našeg predsjednika koje su dobrodošle i koji nas je upozorio kako se treba ponašati i boriti za klupske boje - izjavio je Zekić.

I kolega mu je s druge strane pomirljivim tonom govorio i konačnom ishodu derbija.

- Za gledatelje je igra bila jako zanimljiva i uzbudljiva, a za nas trenere šokantna. Osjećao se velik rezultatski pritisak. U drugom dijelu rasplamsala se utakmica, a ostala mi je gorčina jer sam uvjeren da smo propustili bolje prigode. Iako, Osijek ih je imao u prvom dijelu. Najteže je progutati gol iz prekida, a nama se on dogodio - rekao je Goran Tomić.

Ipak, nije tišao nesretan.

- Bod osvojiti u Osijeku uvijek je jako dobar rezultat.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 12:45