Foto: Matija Djanjesic / CROPIX
IZJAVE NAKON SUSRETA

TRENER OSIJEKA POŠTENO PRIZNAO 'Ivušić i prečka su nas na kraju spasili i zadovoljni smo' BIŠĆAN PODCRTAO 'Obje ekipe su zaslužile bod'

Piše: Vedran FilipovićObjavljeno: 19. kolovoz 2019. 00:41

U utakmici 5. kola Prve HNL Rijeka i Osijek su igrali 1-1 (1-0).Rijeka je povela golom Čolaka (34), a poravnao je Žaper (86). Bila je to rezultatski neizvjesna utakmica koja je u završnici mogla otići na obje strane. Osijek je nakon kasnog izjednačenja imao priliku za slavlje, ali i Rijeka koja je u trećoj minuti sudačke nadoknade uzdrmala okvir gola.

"Htjeli smo igrati, nismo uspijevali u prvom dijelu, Rijeka je tvrda momčad na Rujevici. Pogodak nas je presjekao, u drugi dio smo ušli pametnije, nagradio nas je pogodak, mogao je i ranije. Lovili smo pobjedu, Ivušić i prečka su nas na kraju spasili i zadovoljni smo s bodom", rekao je Osijekov trener Dino Skender.

Oglasio se i Igor Bišćan, trener Rijeke:

"Vodili smo veći dio utakmice, ali treba biti realan i reći da nas je Osijek pritisnuo u nastavku. Obje ekipe su zaslužile bod. Slažem se da smo fizički padali, to je realno, ne mogu očekivati nerealne stvari od Vuka i Smolčića koji je padao s nogu, pa je na toj strani curilo. Suđenje? Neka drugi komentiraju, ali nervoza od samog starta..."

Linker
23. travanj 2024 08:33