CROPIX
GOSTI ODUŠEVLJENI

TRENER STEAUE SRETAN I PONOSAN NAKON VELIKOG TRIJUMFA U BUKUREŠTU 'Ponekad je najslađe kada ovako dođeš do pobjede, zabiješ u posljednjim trenucima'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. kolovoz 2018. 10:13

Nogometaši Hajduka nisu se uspjeli plasirati u 4. pretkolo Europske lige nakon što su u uzvratnom susretu 3. pretkola izgubili u Bukureštu od FCSB-a sa 1-2 (0-0).

Oba gola za FCSB postigao je Harlem Gnohere, prvog u 55. minuti iz kaznenog udarca, a drugog u trećoj minuti nadoknade, dok je strijelac za Hajduk bio Ahmed Said u 81.

Trener Steaue Nicolae Dica bio je sretan nakon sretnoga prolaska koji je ostvarila njegova momčad.

- Naravno da sam zadovoljan, ponosan sam na momke koji su vjerovali do samoga kraja utakmice. Iako, moram ustvrditi da smo imali nekoliko prilika za 2:0, mogli smo riješiti ranije utakmicu, ali su se onda oni vratili. U svlačionici je veliko veselje, igrači slave ono što su ostvarili. Ponekad je najslađe kada ovako dođeš do pobjede, zabiješ u posljednjim trenucima. Gnohere je bio odličan, svaka mu čast – rekao je Dica, a onda se okrenuo onome što ga čeka idući tjedan.

- Rapid je odlična ekipa, dobro ćemo ih analizirati i pripremiti se za te utakmice i napraviti sve da prođemo dalje u Europsku ligu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 04:30