CROPIX
NIJE ODOLIO

TRENERU GORICE NIJE SJELA 'PROZIVKA' ZORANA VULIĆA 'Rekao mi je da se moji igrači bacaju kao na plaži, a ja ga onda pitam odakle nam 23 boda'

Piše: Slaven AlfirevićObjavljeno: 04. studeni 2018. 19:32

U susretu 13. kola Prve HNL Gorica i Hajduk su odigrali 1-1 (1-1). Susret se igrao na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici, a konačni rezultat određen je već u prvom poluvremenu. Domaćine je u vodstvo doveo Atiemwen u 14. minuti utakmice, da bi Jairo glavom zabio za izjednačenje u 32. minuti susreta.

Sergej Jakirović, trener Gorice je rekao:

- Zasluženo smo osvojili bod, imali smo igrača manje, a Hajduk nije ostvario nijednu šansu osim centriranja. Dali smo sve od sebe i velika je potrošnja bila u fazi obrane. Igrali smo dobro - kazao je Jakirović, a prenosi Slobodna Dalmacija.

- A gol koji smo primili? Bila je to lančana reakcija, nekoliko grešaka, ne bih nikoga krivio. Bod nam je apsolutno dobar, nismo izgubili. Dok je god isti razmak prema Hajduku, nama je dobro. Mogu samo zamislit što bi bilo da smo mi ostali sa svih 11 igrača...

- Uživamo u svakom trenutku. Predsjednik Črnko želi pun stadion, bodove, ispunjavamo mu želje. Želio bih da nas više respektiraju, na primjer kolega Vulić mi govori da se moji igrači bacaju kao na plaži, a ja ga onda pitam odakle nam 23 boda ako se bacamo kao na plaži?! - Jakirović nije odolio a da ne kaže.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 06:46