28 godina ima Arijan Ademi, koji je u Dinamo došao 2010. iz Šibenika
 Foto: Damir Krajac / CROPIX
OSJETNI HENDIKEP

TRI VELIKA TALENTA PROPUŠTAJU RIJEKU, PUTUJU U ENGLESKU Dinamo će u posljednjoj ovogodišnjoj utakmici morati i bez kapetana i bez kvarteta ozlijeđenih

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 16. prosinac 2019. 14:02

Momčad Igora Jovićevića danas putuje u Englesku, u Borehamwoodu će u utorak igrati drugu utakmicu Premier Leagure International Cupa, natjecanja u kojem igraju U-23 momčadi, engleske i inozemne.

Lani je Dinamo bio u finalu, ove je godine natjecanje otvorio pobjedom na Villarrealom (2:1), sutrašnji je protivnik Arsenal (u skupini je još Leicester). Jovićević će u momčadi imati i trojicu mladića koja su protiv Lokomotive bila na klupi prve momčadi - Antonija Marina, Joška Gvardiola i Bartola Franjića. Oni zato neće konkurirati za minutažu protiv Rijeke (srijeda, 18 sati), ali bi, prema Bjeličinoj najavi, na klupi mogla biti neka druga trojica mladih nogometaša.

Po svemu sudeći, kapetan Arijan Ademi propustit će i utakmicu protiv Rijeke. Mora do kraja zaliječiti ozljedu gležnja koju vuče dobar dio sezone, a sad je prava prilika da se odmori nekoliko tjedana i onda na početak priprema dođe zdrav i spreman. Podsjetimo, zbog ozljeda ionako nema Kulenovića, Andrića, Leškovića i Leovca pa će Modri u tom derbiju biti dodatno oslabljeni, osim ako Bjelica ne odluči drugačije pa ipak posegne za Ademijem, koji je i dosad često stiskao zube uoči važnih utakmica. A ova s Rijekom jest važna, uvijek.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 22:24