Foto: Vlado Kos / CROPIX
REAKCIJA TRENERA

U DINAMU NEZADOVOLJNI, RIJEKA JE BILA ZA ODGODU Cvitanović komentirao odluku: 'Moji igrači su mi svi rekli da se može igrati i da žele igrati'

Nakon odgode derbija između Rijeke i Dinama u derbiju 23. kola Prve HNL oglasio se Dinamov trener Mario Cvitanović.
Piše: Nikola LipovacObjavljeno: 25. veljača 2018. 20:08

Zaleđen travnjak na Rujevici i jak vjetar koji se pojačavao nagnali su glavnog suca Damira Batinića da ne dopusti odigravanje derbija 23. kola Prve hrvatske nogometne lige između Rijeke i Dinama.

Kako je ista vremenska prognoza bila i za ponedjeljak, oba kluba su se složila da povjerenik za natjecanje Josip Brezni odredi novi termin utakmice, neslužbeno se govorilo o srijedama 7. ili 14. ožujka.

Iako njihovo mišljenje nije imalo težinu, jer odgovornost je samo na glavnom sucu, naglasimo da je Rijeka bila za odgodu, a Dinamo je želio igrati.

"Sudac je odlučio kako je odlučio, jer da je zdravlje u pitanju, ali moji igrači su mi apsolutno svi rekli da se može igrati i da žele igrati. Remeti nas ovo, jer vidio sam na igračima stav, odlučnost, karakter da pokažu sve što znaju i da se vratimo odmah na pobednički put. Sad ćemo se morati adaptirati i na najavljene velike hladnoće u Zagrebu do četvrtka", komentirao je Cvitanović uoči povratka u Zagreb.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 17:32