SONY DSC
 gnkdinamo.hr / gnkdinamo.hr
DEČKO IZ NEDELJANECA

U godinu dana od 3. lige do najskupljeg igrača HNL-a: 'U mojem kraju svi su 'modri'

'Ovo mi je velika pohvala, znam da je u Dinamu sjajna konkurencija i da su u svlačionici sve redom odlični igrači, no ako su se odlučili za mene onda sigurno misle kako u Maksimiru ima mjesta za mene' - rekao je Rog
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 01. srpanj 2015. 00:09

Dinamo je potpisao 19-godišnjeg Marka Roga, jednog od najtalentiranijih mladih igrača u Hrvatskoj koji je već upisao i nastup za A reprezentaciju. Transfer su za službenu stranicu kluba prokomentirali trener Mamić i sam igrač:

- Marko je moderan tip nogometaša, brz i okomit, sjajnih motoričnih sposobnosti i igrač koji može igrati više pozicija u ofenzivnom dijelu momčadi. Može donijeti puno toga dobroga našoj momčadi, a ja mu želim puno sreće i zdravlja te prije svega dobrodošlicu u naš klub - rekao je Zoran Mamić.

Marko Rog bio je oduševljen nakon potpisa 5-godišnjeg ugovora:

- Stvarno ne znam kako bih opisao koliko sam sada sretan jer sam postao igrač Dinama. Prije svega bih se želio puno zahvaliti svom bivšem klubu i apsolutno svim ljudima u RNK Split. Proveo sam tamo krasnih godinu dana, hvala im na svemu što su napravili za mene, a isto tako i veliko hvala što su mi omogućili da ostvarim svoj san i potpišem za Dinamo.

Potom je još nadodao:

- U nešto više od godinu dana iz treće lige u Dinamo. Presretan sam... Ne trebam uopće reći kako u mom kraju svi navijaju za Dinamo, svi znamo koliko su Modri kvalitetni i što znači Dinamo; u Hrvatskoj i šire. Ovo mi je velika pohvala, znam da je u Dinamu sjajna konkurencija i da su u svlačionici sve redom odlični igrači, no ako su se odlučili za mene onda sigurno misle kako u Maksimiru ima mjesta za mene. Tako razmišljam i ja, cijenim svakoga, ali vjerujem u sebe i svoje mogućnosti i jedva čekam prvi trening i utakmice.

Linker
24. travanj 2024 07:34