SL Benfica
SURADNJA KLUBOVA

U LISABONU ODRŽAN SASTANAK ČELNIKA BENFICE I HAJDUKA Pričalo se o brojnim temama, a dogovoreno je i odigravanje prijateljske utakmice

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 10. srpanj 2019. 23:57

U srijedu je u Lisabonu sastanak čelnika Benfice i Hajduka. CEO Benfice Domingos Soares de Oliveira, predsjednik Uprave Hajduka Marin Brbić i dopredsjednik Lukša Jakobušić razgovarali su ponajviše o izgradnji kampa, suradnji na razini akademije, otvaranju muzeja, odnosno o temama koje se u širem kontekstu odnose na marketing, infrastrukturu, logistiku, match-day (organizacija događanja na dan utakmice)...

Domaćini su održali zanimljivu prezentaciju na temu svojeg kampa, s iskustvima gradnje i načina upravljanja koje su rado spremni prenijeti Hajduku kod pripreme i realizacije budućeg kampa Bijelih.

Dogovoren je nastavak razgovora i idući korak u produbljivanju suradnje već za rujan ove godine kada će jedna šira radna grupa s Poljuda biti gost Benfice u Lisabonu, a gdje bi se detaljnije razgovaralo o gore navedenim temama.

Dogovoreno je i odigravanje prijateljske utakmice između Benfice i Hajduka početkom srpnja 2020. godine, a točan termin i ostali detalji bit će definirani krajem svibnja sljedeće godine, po završetku prvenstva, kada bude poznat raspored europskih obveza za obje momčadi u tom dijelu godine.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 17:12