CROPIX
REKONSTRUKCIJA MOMČADI

USKORO BI NA RUJEVICI MOGLO BITI PROMETNO, BIT ĆE DOLAZAKA, ALI I ODLAZAKA Rijeka bi ove zime od transfera mogla zaraditi i do 10 milijuna eura

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 22. studeni 2017. 09:09

Slabija izdanja Rijeke u dosadašnjem dijelu sezone, a posebno se to odnosi na HNL, vjerojatno će utjecati i na visinu izlaznih transfera igrača ove zime. Naravno, na Rujevici će reći da će poštivati tržište, ponuda i potražnja puno će toga diktirati, ali prema slobodnoj procjeni Rijeka bi od transfera mogla prihoditi desetak milijuna eura.

Naravno, ovisno o tome tko će otići… Najvrjedniji eksponati su Filip Bradarić i Josip Mišić, visoke transfere mogli bi ostvariti Josip Elez i Dario Župarić, a nešto će se sigurno zaraditi i od Gavranovića, Vešovića, odnosno ostalih igrača (Gorgon, Sluga, Maleš…) ako do njihovih transfera dođe. U svakom slučaju, novac za reinvestiranje u nekoliko ciljanih pojačanja ne bi trebao biti problem, uostalom, Rijeka je šest milijuna eura zaradila i od nastupa u Europi.

Bec, 191017.
Stadion Ernst Happel.
UEFA Euro Liga, grupa D, seniori, utakmica FK Austria Bec - HNK Rijeka.
Na fotografiji: Mario Gavranovic.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Foto: Damir Krajac / CROPIX

Kada su dolasci u klub u pitanju, Damir Mišković nedavno je najavio i veću orijentaciju i na igrače iz vlastitog inkubatora, a osim onih s kojima juniorska momčad odlično gura u Prvoj HNL poput Čelikovića, Mitrovića i M. Ristovskog, lica koja bi mogla naći prostor u budućnosti svakako su ona Tomislava Turčina i Filipa Dangubića.

Prvi ove sezone vrlo dobro igra u dresu Rudeša s kojim je u 15 nastupa upisao četiri asistencije i izborio status u reprezentaciji do 21 godine, drugi je u dresu slovenskog prvoligaša Celja u 18 nastupa postigao osam golova i dodao dvije asistencije. Riječ je o posuđenim igračima Rijeke koji bi uskoro mogli dočekati i priliku u riječkom dresu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 20:19