Ronald Gorsic / CROPIX CROPIX
KAPETAN DIGNUO GLAS

VATRENI TVRDI DA JE HAJDUK TEŠKO OŠTEĆEN! 'Po tko zna koji put nam se dogodila apsolutno ista stvar! Dominirali smo i pritom smo oštećeni za čisti..'

Piše: Kazimir GuberinaObjavljeno: 08. prosinac 2019. 09:13

Zaprešićani su očekivano ozarenih lica izlazili iz svlačionice nakon osvajanja velikog boda protiv Hajduka (1:1).

Jedan od najboljih igrača u redovima domaćina bio je i Antonio Bosec, koji je uz Simića najzaslužniji za jedini pogodak Intera.

- Odigrali smo srčano i mudro, smatram da smo protiv renomiranog suparnika potpuno zasluženo osvojili veliki bod. Sve ovo će nam biti popriličan poticaj za gostovanje u Velikoj Gorici gdje idemo na pobjedu. Pokazali smo da vrijedimo puno više od trenutnog plasmana na ljestvici - podvukao je Bosec.

Nimalo neočekivano, dijametralno suprotno raspoloženje vladalo je u redovima hajdukovaca, a jedan od onih malobrojnih koji je našao vremena za pripadnike sedme sile je i Hajdukov Vatreni Filip Bradarić.

- Po tko zna koji put na gostovanjima nam se događaju apsolutno iste stvari. Dominirali smo i pritom smo oštećeni za čisti nedosuđeni jedanaesterac, ali to nam je sada definitivno slaba utjeha. Jednostavno nemam neko logično objašnjenje zašto tako loše izgledamo na gostovanjima - rekao je Bradarić, čija je momčad tako i dalje ostala na jednom-jedinom gostujućem trijumfu u prvenstvu, onom s početka HNL-a u drugom kolu u Varaždinu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 16:39