Andrijašević
 Matija Djanjesic / CROPIX / CROPIX
PREGOVORI U ZAVRŠNOJ FAZI

VELIKA VIJEST S RUJEVICE! BIŠĆANU STIŽE POJAČANJE KAKVO JE ŽELIO U klub dolazi nekoć najbolji igrač i vođa šampionske momčadi: Sve je dogovoreno

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 02. rujan 2019. 19:58

Posljednjeg dana prijelaznog roka s Rujevice je stigla velika vijest. Na jednogodišnju posudbu iz redova belgijskog Genta koji je Riječane izbacio iz Europske lige stiže - Franko Andrijašević!

Ovaj bi 28-godišnji splitski ofanzivac, ako se završne formalnosti odrade prema planu trebao odigrati još (najmanje) godinu dana u bijelom dresu, kojeg je nosio u šampionskoj sezoni pod ravnanjem Matjaža Keka (16/17). Tada je u 32 nastupa postigao 18 pogodaka, a jedna od individualnih nagrada koju je na račun tog uspjeha dobio bila je i Žuta majica SN-a.

- Manje više je sve dogovoreno. Stvar je u završnoj fazi i ako sve bude kako želimo, Andrijašević će ove sezone igrati za Rijeku - kratko nam je poručio zamjenik sportskog direktora kluba s Kvarnera, Ivan Mance.

Rijeci baš treba jedan takav igrač u trenutku kad rezultati malo "štekaju", Franko bi nedvojbeno podigao razinu kvalitete unutar svlačionice. Predstoji nam samo čekati službenu objavu, prijelazni rok završava za nekoliko sati.

Da bi Franko zaista i mogao u Rijeku, potvrdio je i sam, i to u današnjoj izjavi belgijskom novinaru koji prati događanja u Gentu.

- Ako sve bude kako treba, moguća je moja jednogodišnja posudba u Rijeku, moj bivši klub. Čekat ću mirno da se sve završi, rekao je Franko....

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 04:06