Foto: Matija Djanjesic / CROPIX
USKORO ODLUKA O NOVOM TERMINU

SLUŽBENO JE, ODGOĐEN JE VELIKI DERBI NA RUJEVICI Suci su prelomili: Vjetar, niska temperatura i djelomično zaleđen teren stvaraju neregularne uvjete!

Derbi 23. kola Prve HNL između Rijeke i Dinama na Rujevici je odgođen zbog loših vremenskih uvjeta i djelomično zaleđenog terena. Nakon detaljnog pregleda terena suci su donijeli takvu odluku. Novi termin odigravanja derbija još nije poznat.
Piše: HinaObjavljeno: 25. veljača 2018. 16:25

Nakon nekoliko pregleda terena glavni sudac Damir Batinić utvrdio je da su dijelovi travnjaka zaleđeni i da se utakmica ne može odigrati.

Utakmica će se igrati u novom terminu koji će biti naknadno poznat. Saznajemo da bi novi termin utakmice mogao biti 6. ožujka, ali taj datum još nije potvrđen. Odluku bi trebao donijeti povjerenik za natjecanje Prve HNL Josip Brezni u ponedjeljak.

Ranije u nedjelju odgođena je i utakmica između Cibalije i Rudeša, a povjerenik za natjecanje Prve HNL Josip Brezni za novi je termin odigravanja susreta odredio 6. ožujka u 15 sati.

Zbog loših vremenskih uvjeta još ranije odgođene su utakmice Inter - Istra 1961 i Lokomotiva - Osijek. Ogled Intera i Istre 1961 trebao se odigrati u petak, ali je susret prebačen za ponedjeljak, 26. veljače u 16 sati, dok je utakmica između Lokomotive i Osijeka trebala biti u subotu, a novi termin je utorak, 27. veljače u 15 sati.

Jedina odigrana utakmica u originalnom terminu tako je ostala ona između Hajduka i Slaven Belupa u kojoj su gosti u subotu jednim pogotkom odnijeli sva tri boda iz Splita.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 10:12