Damir Krajac / Hanza Media / Hanza Media
STIŽU POJAČANJA

VEZNJAK ZAGREBA NA POSUDBI U ISTRI OD IDUĆE SEZONE NA POLJUDU? Bijeli dogovorili pojačanje za iduću sezonu: 'Mi ga ne možemo zadržati'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 02. svibanj 2017. 12:55

Valentino Stepčić, iskusni vezni igrač navodno je na korak do Hajduka, prenosi Slobodna dalmacija. Rođen 16. siječnja 1990., visok 188 centimetara, a težak 87 kilograma razišao se s Istrom taman prije gostovanja Hajduka, a pulski izvori navode nam kako je za iduću sezonu, od lipnja gotovo sve dogovorio s Hajdukom.

- Mi ga ne možemo zadržati, nemamo taj novac koji može Hajduk ponuditi za plaću. A izlazi mu ugovor i bez odštete je prema Zagrebu koji nam ga je posudio – priča je utemeljena u Istri.

Hoće li tako još jedan zagrebaš sletjeti u redove Hajduka, nakon što je to nedavno uradio Edin Šehić, brzonogi igrač po desnom boku/krilu?

Valentino Stepčić
Damir Krajac / Hanza Media / Hanza Media

Hajduk je Šehića brzo objavio, čim je obavio liječničke preglede, a prethodno dobio papire od Zagreba. Sad je tek izvjesno da Stepčić ne ostaje u Istri do kraja sezone, posudba je završena, onda mu istječe ugovor sa Zagrebom i u lipnju postaje slobodan.

Ćakule u Puli nisu davale iole dileme, već ga vide u Hajduku. Navodno se i prijateljima povjerio. Ipak sve ostaje bez službene potvrde što je i logično. Već je imao kombinacija s Hajdukom i prošlog ljeta, ali sa Zagrebom nije uspio dogovor u tom smjeru.

Jasno je da bi njegovim ulaskom u Hajdukov korpus izbor postao širi, veći, da bi Hajduk na tom planu mogao lakše kombinirati s ostankom ili odlaskom Jeffersona, Gentsogloua, možda Barryja... Sve su to dvojbe zacijelo potcrtane i u rokovniku Marija Branca.

OVDJE PROČITAJTE ČITAVI ČLANAK

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 04:36