Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
FAIR-PLAY ZA KRAJ GODINE

VIDEO: BJELICA PONOSAN NA SVOJE NOGOMETAŠE, LUKA BONAČIĆ POVUKAO VELIKI SPORTSKI POTEZ Nitko nije očekivao da će ovo savjetovati svojim igračima!

Luka Bonačić izjavio je da je skrenuo pozornost svojim nogometašima da nikako ne smije biti grubosti, obzirom da Dinamo igra u srijedu važnu utakmicu Lige prvaka
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 06. prosinac 2019. 21:56

Na maksimirskoj press konferenciji prvi se pojavio Luka Bonačić djelovao je raspoloženo, bez obzira što je njegova momčad poražena.

- Mislim da je rezultat realan, skrenuo sam igračima pozornost na to da ne smije biti grubosti, s obzirom da Dinamo čeka vrlo važna utakmica protiv Manchester Cityja. Naravno, prepustili smo Dinamu inicijativu, a prvih pola sata bilo je previše respekta. Dinamo je u početku mogao zabiti, ali nama je briljirao vratar - kazao je Bonačić.

​Nastavio je s pričom, kako je s protokom utakmice postajao nervozniji.

VIDEO: Tomo Ničota

- Mi smo se počeli pomalo dizati, pokušali nešto napraviti iz kontri. Nismo uspjeli. Da nam je netko rekao prije utakmice da ćemo izgubiti samo s 0:1, ja bih rekao OK dobro je to. Znate, mi smo bantam kategorija, a ušli smo u ring Dinamu koji je teška. Normalno da nismo mogli ići otvorenom borbom, čestitam Dinamu i da u srijedu ponovi rezultat protiv Manchestera Cityja- zaključio je Bonačić.

​Trener Modrih, Nenad Bjelica, kazao je kako je zadovoljan igrom svoje momčadi.

- Zasluženo smo pobijedili, igrali smo u jednoj teškoj kulisi. Zbog utakmice koja nas čeka u srijedu. Ona je i nama i vama i svim navijačima u glavi. Protiv Varaždina smo odradili vrlo kvalitetnu utakmicu, vrlo profesionalnu, vrlo ozbiljno i jako sam ponosan što su igrači pokazali - kazao Bjelica.

VIDEO: Tomo Ničota

Naravno, kazao je ono što smo svi vidjeli, Dinamo nije koristio svoje prilike.

- Nedostajalo nam je efikasnosti, nešto smo mi promašili, a nešto je obranio njihov vratar, kojem zaista moram čestitati. Isto tako, čestitam Varaždinu na jednoj kvalitetnoj utakmici, u kojoj su se dobro branili i čekali svoje prigode iz kontranapada. Moram priznati da su oni danas imali više izlazaka prema naprijed nego one momčadi koje se s nama bore za titulu - zaključio je Bjelica.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. travanj 2024 14:18