Screenshot: HNTV
SPORNA SITUACIJA

VIDEO: DA JE TAKO DINAMO ZABIO U ZADNJOJ MINUTI, NOVINARI BI TRČALI PO SABORU, HISTERIZIRALI.. Pogledajte i glasajte - je li sudac sad pomogao Rijeci?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. ožujak 2017. 19:14

Nakon nedjeljne 3:2 pobjede Rijeke protiv Slaven Belupa u 25. kolu HNL-a za neke je sporna ostala situacija koja je prethodila pobjedničkom golu.

Jedan dio nogometnih fanova postavlja pitanje: 'Je li pobjedničkom golu Vešovića iz 87. minute prethodio prekršaj asistenta Andrijaševića na igraču Slaven Belupa Fidanu Alitiju?'

Mišljenja navijača su podijeljena. U nastavku prenosimo neke od navijačkih komentara.

-------------------------------------------------------------

"Ovo nije ni blizu faula... Normalan jači duel kamo ovaj pada misleci sudac će mu suditi ... Nije korišteno ništa nedozvoljeno u ovom duelu i nema govora o prekršaju, čisto sve kao suza, a o golčini da se ne priča".

"Nikakav prekršaj, čak se ni igrači Slavena ne bune".

"Pa da je tako Dinamov igrač dao gol sad bi novinari trčali po saboru i ispitivali predsjednika Hrvatskog sabora o suđenju u Hnl-u".

"Ovo nije bio prekršaj, al je činjenica da Andrijašević tijekom oduzimanja lopti klizećim startom redovito radi prekršaje za žuti karton jer uklizava direktno na nogu protivnika, a sudac najčešće ne svira ništa".

"Odgurnuo ga je malo s leđa. Može se svirat a i ne mora se. A grešku ne treba tražit kod suca nego kod braniča Belupa koji je izbio loptu tako loše".

"Ja ne znam samo kako ovi slijepci vide i komentiraju da ovo nije faul?? Kako da se čovjek brani s leđa, ako ga dotični igrač gura? Nije 1 faul, nego su 3 bila, al' pošto je Rijeka počela padati u formi pitanje je kad će doći poraz".

"Prekrsaj jer je lopta u silaznoj putanji iznad igraca Belupa a Andrijasevic da dođe u poziciju ga odguruje tijelom i skače...jasno se vidi po reakciji tjela Belupovog igrača".

"Ne, nema govora o prekršaju. Nije ovo balet".

"Dinamovac sam, ali realno, nije prekršaj!!"

"Da je ovo Dinamo zabio bio bi čisti faul. Ovak vjerojatno nije."

"Čim se igrači Slavena nisu bunili,znači da nije i kraj priče"

"Nije bilo kontakta rukama..Ni p od prekršaja".

"Čist faul svi vide osim suca".

"Pa možda i nije, ali da je Dinamo zabio ovakav gol u zadnjim minutama uz autogol (već drugi u zadnje tri tekme) ne bi se dalo danima živjet od histeriziranja hrvatskih medija, MOST-ovaca i onih poštenih Dinamovih navijača koji uvijek odnekud izgmižu samo da bi nas informirali "kak je to sramotno" i "to nama ne treba".

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 08:49