Screenshot: HNTV

SPORNA SITUACIJA

VIDEO: DA JE TAKO DINAMO ZABIO U ZADNJOJ MINUTI, NOVINARI BI TRČALI PO SABORU, HISTERIZIRALI.. Pogledajte i glasajte - je li sudac sad pomogao Rijeci?

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 20.03.2017. u 18:14

 • Nakon nedjeljne 3:2 pobjede Rijeke protiv Slaven Belupa u 25. kolu HNL-a za neke je sporna ostala situacija koja je prethodila pobjedničkom golu.

  Jedan dio nogometnih fanova postavlja pitanje: 'Je li pobjedničkom golu Vešovića iz 87. minute prethodio prekršaj asistenta Andrijaševića na igraču Slaven Belupa Fidanu Alitiju?'

  Mišljenja navijača su podijeljena. U nastavku prenosimo neke od navijačkih komentara.

  -------------------------------------------------------------

  "Ovo nije ni blizu faula... Normalan jači duel kamo ovaj pada misleci sudac će mu suditi ... Nije korišteno ništa nedozvoljeno u ovom duelu i nema govora o prekršaju, čisto sve kao suza, a o golčini da se ne priča".

   

  "Nikakav prekršaj, čak se ni igrači Slavena ne bune".

  "Pa da je tako Dinamov igrač dao gol sad bi novinari trčali po saboru i ispitivali predsjednika Hrvatskog sabora o suđenju u Hnl-u".

  "Ovo nije bio prekršaj, al je činjenica da Andrijašević tijekom oduzimanja lopti klizećim startom redovito radi prekršaje za žuti karton jer uklizava direktno na nogu protivnika, a sudac najčešće ne svira ništa".

  "Odgurnuo ga je malo s leđa. Može se svirat a i ne mora se. A grešku ne treba tražit kod suca nego kod braniča Belupa koji je izbio loptu tako loše".

  "Ja ne znam samo kako ovi slijepci vide i komentiraju da ovo nije faul?? Kako da se čovjek brani s leđa, ako ga dotični igrač gura? Nije 1 faul, nego su 3 bila, al' pošto je Rijeka počela padati u formi pitanje je kad će doći poraz".

  "Prekrsaj jer je lopta u silaznoj putanji iznad igraca Belupa a Andrijasevic da dođe u poziciju ga odguruje tijelom i skače...jasno se vidi po reakciji tjela Belupovog igrača".

   

  "Ne, nema govora o prekršaju. Nije ovo balet".

  "Dinamovac sam, ali realno, nije prekršaj!!"

  "Da je ovo Dinamo zabio bio bi čisti faul. Ovak vjerojatno nije."

  "Čim se igrači Slavena nisu bunili,znači da nije i kraj priče"

  "Nije bilo kontakta rukama..Ni p od prekršaja".

  "Čist faul svi vide osim suca".

  "Pa možda i nije, ali da je Dinamo zabio ovakav gol u zadnjim minutama uz autogol (već drugi u zadnje tri tekme) ne bi se dalo danima živjet od histeriziranja hrvatskih medija, MOST-ovaca i onih poštenih Dinamovih navijača koji uvijek odnekud izgmižu samo da bi nas informirali "kak je to sramotno" i "to nama ne treba".