CROPIX
PROSLAVA 109. ROĐENDANA

VIDEO: DALMACIJA SLAVI VELIKI DAN Misom za sve preminule nogometaše i članove i polaganjem vijenaca na Lovrincu počelo obilježavanje rođendana Hajduka

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 13. veljača 2020. 14:37

HNK Hajduk danas slavi 109 godina postojanja, program obilježavanja tradicionalno je počeo od samog jutra, misom u crkvi svetog Ante na Poljudu za sve preminule nogometaše, djelatnike, članove i navijače Kluba.

Nazočni su bili članovi Uprave i Nadzornog odbora, prvotimci Bijelih, treneri i polaznici Akademije te ostali djelatnici Kluba - piše Slobodna Dalmacija.

Video: Duje Klarić / CROPIX

Nakon toga delegacija HNK Hajduk na čelu s predsjednikom Uprave Marinom Brbićem, predsjednikom Nadzornog odbora Benjaminom Perasovićem te članovima Sergijem Popovićem, Markom Mustapićem, Ninom Martinićem i predsjednikom Skupštine Vinkom Radovanijem položila je vijence na spomen ploču na sjevernoj tribini poljudskog stadiona, za sve navijače i članove Hajduka poginule u Domovinskom ratu.

Komemorativni dio obilježavanja rođendana HNK Hajduk završen je polaganjem vijenaca na Hajdukovu grobnicu u znak sjećanja na sve nogometaše, trenere i dužnosnike koji počivaju na splitskom groblju Lovrinac.

Video: Duje Klarić / CROPIX

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 18:57