Split, 130220.
Proslava 109 Hajdukovog rodjendana pocela je sa misom u crkvi sv.Ante nakon koje su predstavnici kluba na celu sa Marinom Brbicem i Benjaminom Perasovicem postavili vijenac na sjevernoj tribini u spomen svim poginulim navijacima Torcide.
Foto: Duje Klaric / CROPIX
CROPIX

PROSLAVA 109. ROĐENDANA

VIDEO: DALMACIJA SLAVI VELIKI DAN Misom za sve preminule nogometaše i članove i polaganjem vijenaca na Lovrincu počelo obilježavanje rođendana Hajduka

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 13.02.2020. u 13:37

 • HNK Hajduk danas slavi 109 godina postojanja, program obilježavanja tradicionalno je počeo od samog jutra, misom u crkvi svetog Ante na Poljudu za sve preminule nogometaše, djelatnike, članove i navijače Kluba.

  Nazočni su bili članovi Uprave i Nadzornog odbora, prvotimci Bijelih, treneri i polaznici Akademije te ostali djelatnici Kluba - piše Slobodna Dalmacija.

  Video: Duje Klarić / CROPIX

  Nakon toga delegacija HNK Hajduk na čelu s predsjednikom Uprave Marinom Brbićem, predsjednikom Nadzornog odbora Benjaminom Perasovićem te članovima Sergijem Popovićem, Markom Mustapićem, Ninom Martinićem i predsjednikom Skupštine Vinkom Radovanijem položila je vijence na spomen ploču na sjevernoj tribini poljudskog stadiona, za sve navijače i članove Hajduka poginule u Domovinskom ratu.

  Komemorativni dio obilježavanja rođendana HNK Hajduk završen je polaganjem vijenaca na Hajdukovu grobnicu u znak sjećanja na sve nogometaše, trenere i dužnosnike koji počivaju na splitskom groblju Lovrinac.

  Video: Duje Klarić / CROPIX

  Iz drugih medija