Foto: Damir Krajac / CROPIX
PROCIJENITE SAMI

VIDEO: DINAMO ATRAKTIVNO PREDSTAVIO DRESOVE ZA NOVU SEZONU Ova garnitura spada među najljepše koje smo dosad vidjeli

Dinamo je večeras predstavio garniture novih dresova za sljedeću sezonu
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 17. srpanj 2019. 23:33

Dinamo je godinama bio prepoznatljiv po svom dresu. Uvijek su dresovi zg-kluba bili atraktivni i oku prihvatljivi, a ovi za sezonu koja slijedi spadaju uistinu u najljepše koje smo vidjeli.

Večeras su ih Dinamo i tehnički sponzor kluba Adidas predstavili su u fan shopu u centru Zagreba. Predstavljeni su atraktivnom vizualnom promocijom i spektakularmom igrom svjetla.

Prvi dres Dinama prepoznatljive je plave boje, ovoga puta u retro stilu s okomitim bijelim crtama. Aktualna kombinacija plave s tankim okomitim bijelim prugicama prvi je put predstavljena na ljeto 1987. godine, a tada je bila riječ o svjetlijoj nijansi plave. Sadašnja temeljna boja i dizajn popraćen bijelim dodacima svojevrsna su poveznica s Dinamom iz druge polovice 70-ih godina kad je momčad prvi put nosila Adidas dresove.

Upravo je Adidas bio prvi inozemni tehnički sponzor u povijesti kluba, a klub nastavlja tradiciju domaćeg dresa u boji grada Zagreba. Na leđima i u ovoj sezoni ostaje natpis 'Nema predaje'.

Drugi, odnosno gostujući dres Dinama ostaje žute boje, a nastavlja predstavljati poveznicu detalja iz povijesti grada i kluba koji su bili označeni upravo žutom bojom. To su prvi električni tramvaj u Zagrebu, pročelja diljem grada, žute mreže na golovima Dinama kroz povijest...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 12:10