Screenshot: Youtube
NEMA PANIKE, ALI...

VIDEO: DINAMO NASTAVIO S PRIPREMAMA, BJELICA OTKRIO PROBLEM S DVOJICOM KLJUČNIH IGRAČA Njegov izostanak predstavljao bi nenadoknadiv gubitak

Nogometaši Dinama nastavljaju s pripremama u Turskoj uoči proljetnog dijela sezone
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 16. siječanj 2019. 20:00

Sigurno ste primijetili da u prve dvije pripremne utakmice Dinama nisu igrali Mario Gavranović i Izet Hajrović. Dvojica igrača koje volimo nazivati ključnim. Utakmice su gledali s tribine igrališta hotela Regnum.

Što se događa s dvojcem koji bi trebao biti vitalan u proljetnom dijelu sezone? Nema za sada nikakve panike, ali oba sjajna igrača Dinama su ozlijeđena. To svakako nije dobra vijest.

Nakon što je otpao Šunjić, nikako ne bi bilo dobro da Modri ostanu bez još nekoga na pripremama za europsko proljeće od kojeg tako mnogo očekuju.

VIDEO: Davorin Olivari

Trener Nenad Bjelica jučer nam je kazao da Izet Hajrović ima problema s Ahilovom tetivom, ali da bi za koji dan trebao biti spreman za sve napore. Veći je problem s Marijom Gavranovićem, koji ima malu rupturu na listu. Ne izgleda nešto što bi trebalo predstavljati veći problem, jer se upotrebljava riječ ‘mala’. Kad bismo malo parafrazirali neke izreke iz Alana Forda, onda bi mogli kazati - mala ruptura bolja je od velike.

VIDEO: Davorin Olivari

Međutim, nikako nam se ne sviđa riječ - ruptura. To bi već mogao biti mnogo veći problem. Nakon što su Modri ostali bez Budimira koji karijeru nastavlja u Iranu, ostati bez još jednog napadača na neko duže razdoblje bi zapravo bila jako turobna sudbina.

Dobro, Dinamo će do početka veljače angažirati još jednu špicu, ali Gavranović je taj od kojeg se očekuje da na proljeće zabija presudne pogotke. Njegov izostanak predstavljao bi nenadoknadiv gubitak za Modre.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 02:27