CROPIX
BIO JE TRAŽEN NAKON DERBIJA

VIDEO: DINAMOVI JUNACI NAKON POBJEDE U DERBIJU! 'Hajduk je odigrao najbolje što može, dali su maksimum!; Presretan sam što je moj gol odlučio derbi!'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 16. prosinac 2018. 20:59

Kad se naviknete na pobjede, kao što su se navikli nogometaš Dinama, onda i nema nekog velikog oduševljenja, pa makar se pobijedilo i u derbiju. Nakon utakmice s Hajdukom, Bjeličini dečki su prolazili kraj novinara, poželjeli sretan Božić i Novu godinu, a najsretniji je svakako bio junak utakmice Damian Kadzior kojeg su osim nas čekali i poljski novinari.

- Jako sam sretan što smo ovako sjajno završili ovu polusezonu, što smo na kraju pobijedili i u hrvatskom derbiju. Iza sebe smo ostavili zaista sjajno razdoblje, bez poraza smo odigrali u Europskoj ligi, prvi smo u prvenstvu, u polufinalu smo Kupa. Sve je bilo sjajno, zaista zadovoljan i sretan odlazim na zimsku stanku - kazao je u uvodu Kadzior.

Osvrnuo se i na svoj sjajni pogodak...

- Naravno da sam sretan što je moj pogodak odlučio derbi, ali kompletna momčad je zaslužna za još jedana trijumf.

Bruno Petković je kazao da derbi vjerojatno nije bila baš najbolja utakmica za gledati.

- Međutim, mi smo došlo do zaslužene pobjede, kontrolirali smo utakmicu uglavnom svo vrijeme. Hajduk je sigurno dobra momčad, ali imali su svojih problema koji su ih zadržali na ovoj poziciji na kojoj su sada. Imaju nekoliko kvalitetnih igrača, njih je derbi protiv ovakvog odličnog Dinama sigurno dodatno motivirao. Sigurno ove polusezone nisu imali veći motiv od utakmice s nama. Izvukli su svoj maksimum ali protiv Dinama ipak nisu mogli. Mi smo možda mogli igrati i bolje, ali iza nas je jako zahtijevna polusezona u kojoj smo sve utakmice odigrali na vrlo visokoj razini.

Rezultati by SofaScore

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 07:22