Goran Mehkek / CROPIX
OPASNI DINAMO

VIDEO: EVO ŠTO JE NALJUTILO NENADA BJELICU 'Baš nas je to naljutilo! Osjećaj je bio kao kad smo ispali iz Lige prvaka! Vidjet ćemo tko će istrčati...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. svibanj 2019. 21:24

Nema odmora za hrvatske prvoligaše koji u utorak i srijedu igraju utakmice 34. kola HNL-a. Dinamo u srijedu na Maksimiru dočekuje Goricu koja se bori za Europu, a utakmicu je najavio trener Nenad Bjelica, sa zanimljivim osvrtom na subotnji remi protiv Rijeke na Rujevici (0:0).

Dinamo je odavno potvrdio naslov prvaka, ali u zadnja tri kola imao je i dva manja kiksa - poraz od Osijeka i remi na Rujevici, između kojih je i uvjerljiva pobjeda protiv Lokomotive (3:0).

"Idemo u utakmicu kao da nam znači prvenstvo. Dužni smo to i sebi i navijačima. I, naravno, našem klubu koji je uvijek iza nas. Ova zadnja utakmica u Rijeci... Osjećaj je bio kao nakon ispadanja od Young Boysa. Baš nas je naljutila i vjerujem da ćemo to već pokazati sutra, ali i u svim ovim utakmicama koje dolaze. Imamo još jako puno energije, volje, želje, snage da do kraja igramo stvarno na dobrom nivou i vjerujem da ćemo to pokazati protiv Gorice", najavio je Bjelica.

"Mi želimo sve utakmice pobijediti, ne gledamo tko je protivnik. Biramo ekipu za koju mislimo da je u tom trenutku najbolja. Ali i zbog nadolazećih utakmica. Neke stvari radimo planski. No, to nema veze s tim tko je protivnik. Mi protiv najjačih momčadi možemo igrati u kojem god sastavu. Vidjet ćemo tko će istrčati. Bit će to respektabilna ekipa", najavio je Bjelica.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 13:53