Matija Djanjesic / CROPIX
JOŠ JEDAN VELIKI SKALP

VIDEO: HIT PRVENSTVA ŠOKIRAO RUJEVICU, BIŠĆANU PRVI PORAZ Tribine proključale nakon ranog vodstva, ali onda se probudilo najugodnije iznenađenje HNL-a

Piše: HinaObjavljeno: 03. veljača 2019. 20:30

Nogometaši Gorice priredili su veliko iznenađenje pobijedivši u susretu 19. kola Prve HNL na stadionu Rujevica Rijeku sa 3-1.

Rijeka je sredinom tjedna odigrala 1-1 u zaostaloj utakmici iz jesenskog dijela sezone kod Slaven Belupa, a sada je na svom terenu doživjela poraz od Gorice sa 1-3.

Od šest mogućih bodova na startu drugog dijela sezone Riječani su osvojili smo jedan bod. Naglasimo i da je ovo prvi poraz Igora Bišćana na klupi Rijeke u 11 utakmica koliko ih je dosad vodio kao trener momčadi s Rujevice.

Gorica je bila bolji i u prvom dijelu sezone kada je slavila sa 2-1, a nakon te utakmice je Matjaž Kek podnio ostavku. Goričani su danas opet srušili Rijeku. Ovoga puta bili su i uvjerljiviji.

Domaćin je poveo već u šestoj minuti golom Acostyja, a u 30. minuti je golom iz kaznenog udarca izjednačio Zwolinski. U nastavku susreta došlo je do potpunog obrata. Dvorneković je u 57. minuti zabio za 2-1, a pobjedu Gorice potvrdio je Lovrić četiri minute prije kraja susreta.

Na ljestvici vodi Dinamo sa 48 bodova, Osijek je drugi sa 34 boda koliko imaju i Lokomotiva, te Rijeka. Gorica je peta sa 30 bodova, dok hajduk na šestoj poziciji ima 26 bodova. Na začelju je Rudeš s tri boda.

Rezultati by SofaScore

Linker
19. travanj 2024 20:13