KAO GROM IZ VEDRA NEBA

VIDEO: IZVANREDNO OBRAĆANJE PREDSJEDNIKA HAJDUKA NA POLJUDU Marin Brbić predstavio promjene, ali i novo ime u klubu: 'Zahvalio bih se na povjerenju'

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 16.05.2019. u 10:36

 • Kao grom iz vedra neba stigao je u četvrtak poziv na press konferenciju predsjednika Hajduka Marina Brbića koji je zatim otkrio i o čemu je točno riječ.

  Na mojoj inauguraciji netko je postavio pitanje o eventualnim pojačanjima u upravljačkoj strukturi kluba. Došlo je vrijeme da objavimo da će se tu neke stvari ipak promijeniti. To je istovremeno i provedba mog drugog strateškog cilja, uspostavljanja i implementacije nove organizacijske strukture kluba - kazao je Brbić.

  - Najbliži moji suradnici su sportski direktor Bjelanović i čovjek na novoj funkciji koju od danas imamo, dopredsjednik Uprave kluba. Gospodin Jakobušić potpisao je jutros ugovor i na tom mjestu je od danas počeo raditi – kazao je Brbić.

   

  Video: Jurica Radić

  - Ovo je bilo poprilično iznenada. Sinoć sam nakon sastanka s predsjednika tek javljao najbližim prijateljima. Zahvaljujem se predsjedniku na povjerenju. Većina vas me poznajete iz Juga, od 2007. sam u klubu, od 2013. do 2017. sam bio predsjednik, sada sam bio dopredsjednik kluba. Privatni sam poduzetnik. Ovo me malo iznenadilo, ali radi Marina sam to prihvatio. Netko tko se vrati na jedno mjesto zaslužuje respekt – predstavio se Jakobušić.

   

  Video: Jurica Radić

  Ciljevi Hajduka?

  - Naš cilj dogodine su kvalifikacije za Ligu prvaka – najavio je Brbić.

  Hoće li se utakmica Hrvatska – Mađarska igrati u Splitu?

  - Ne znamo gdje će se igrati ta utakmica – odgovorio je Brbić.

  Kakva je situacija što se tiče prijelaznog roka?

  - Prijelazni rok traje cijelu godinu, jest ograničen formalno na par mjeseci, ali ozbiljni klubovi rade ga mnogo ranije. Već dugo radimo na tome, bit će vremena za pričanje o tome – pojasnio je Bjelanović.

  Iz drugih medija