Tom Dubravec / CROPIX CROPIX
IZ SVLAČIONICE

VIDEO: JAIRO SE NAKON POBJEDE ZAHVALIO KAPETANU, GOSTI POGNUTIH GLAVA NAPUSTILI POLJUD 'Ovo je bio težak i bolan poraz! Prva dva gola sami sebi dali'

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 22. veljača 2020. 22:31

Nakon utakmice i velike pobjede Hajduka protiv Gorice (6:0), sretan zbog pobjede bio je dvostruku strijelac Jairo.

- Uvijek je teško na početku, bili smo malo spori na startu, ali čim sam dao prvi gol, bilo je lakše, počelo je teći. Nismo mislili na prethodne utakmice s Goricom, što je bilo, bilo je, ali broji se ovo što je bilo danas, rezultat to pokazuje. Moram zahvaliti Caktašu što mi je propustio pucati penal, zna se da je on prvi izvođač, ali ja sam se osjećao dobro u tom trenutku. Bilo mi je teško pitati ga, ali on je dobar momak, hvala mu – poručio je Jairo.

Zadovoljan je zbog pogotka u debiju bio i Leon Kreković…

- Ispunili smo sve trenerove zahtjeve i zbog toga je velik rezultat. Utakmica je bila jako dobra. Nisam imao tremu prije utakmice kada sam saznao da ću igrati od početka, ali kada je krenuo prvi zvižduk suca, sve je bilo lakše. Drago mi je zbog gola, kao što mi je VAR jedan poništio, jedan mi je i priznao. Trener mi je dao povjerenje na pripremama, na meni je raditi Slavlje je bilo odlično nakon utakmice, moramo se sada pripremiti za Osijek - kazao je Kreković.

Kristijan Lovrić znao je naštetiti Hajduku u prošlosti, a ovaj put nije…

- Težak poraz, bolan, najteži otkako sam ovdje. Praktički smo prva dva gola sami sebi dali. Moramo puno raditi da bismo bili na razini Rijeke, Osijeka, najboljih klubova u Hrvatskoj. Trebamo zasukati rukave, raditi još više. Hajduk je bio puno brži, kompaktniji nego u prvom dijelu sezone – kazao je Lovrić.

Anthony Kalik donedavno je bio u dresu Hajduka, a sad je u Gorici…

- Loša utakmica za nas, Hajduk je imao puno bolji dan. Napravili smo par glupih grešaka. Čudan mi je osjećaj, prije četiri dana sam još bio ovdje. Hajduku želim sve najbolje u nastavku sezone – zaključio je Kalik.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 18:31