Sportske novosti
PONOVNO U KADRU

VIDEO: JEDAN OD NAJVEĆIH TALENATA HRVATSKOG NOGOMETA VRAĆA SE NAKON TEŠKOG RAZDOBLJA 'Sad se osjećam bolje nego ikad!'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 19. siječanj 2019. 00:02

Luka Modrić, Leo Messi, Lovro Majer... Inicijali su isti, a Lovro bi mogao dostići slavu velikih igrača koji imaju ista slova na početku imena i prezimena. Sve predispozicije za to postoje, etiketiran je kao jedan od najvećih talenata hrvatskog nogometa. U Dinamu nosi desetku, taj broj gotovo uvijek nose plemeniti igrači. Prije dva dana ovdje u Beleku proslavio je 21. rođendan, na treninzima djeluje jako dobro, u svakom potezu vidi se da je igrač koji posjeduje “ono nešto”, da je klasan španer.

Nažalost, po dolasku u Dinamo stigla ga je ozljeda, igrao je samo u 1. kolu HNL-a protiv Rudeša, ostali dio polusezone je propustio. Na neki način, ove turske pripreme su njegov pravi početak u plavom dresu.

Veza na top razini

- Sad se osjećam bolje nego ikad! Sretan sam što sam ovdje s momčadi, a bez obzira što nisam igrao, doživio sam povijesni rezultat Dinama. Naravno, bilo je teško, imao sam ozljedu zbog koje sam propustio sve te velike trenutke. Naporno sam radio u tom razdoblju kako bih se uopće kvalificirao za ove pripreme, uspio sam, prvi cilj je ispunjen. Veselim se skorašnjem početku druge polusezone i utakmicama - kaže nam Lovro na startu razgovora.

VIDEO: Davorin Olivari

Jasno je da se, bez obzira na golemi talent i kvalitetu koju posjeduje, treba izboriti za svoje mjesto pod suncem u ovoj momčadi Nenada Bjelice. Ako želi biti dio udarne momčadi, nekoga mora istisnuti. Koga?

- Znam kako se od mene očekuje da uhvatim mjesto u momčadi, zato sam i došao u Dinamo. Jasno je da je konkurencija ogromna. To mi je, međutim, dodatni motiv, poticaj za još jači rad. Svi vezni koji su igrali jesenas, pogotovo Gojak i Olmo su bili odlični, mogu kazati da imaju nekakvu prednost, što je normalno. Bilo bi nelogično da nemaju jer je momčad igrala čudesno, a oni su bili izvrsni. Vratio se i Nikola Moro koji igra jako dobro, Ademi i Šunjić su, doduše, više iza u vezi, ali kad je vezna linija u pitanju, svi su odigrali na top razini. Međutim, kazat ću vam nešto... Jednim dijelom je suigrače dobro gledati kao konkurente, ali ne previše, jer to nije dobro za momčad, može doći do nelagodnih situacija. Do sada smo pokazali veliko zajedništvo, tako mora i ostati.

CIJELI INTERVJU MOŽETE PROČITATI OVE SUBOTE U TISKANOM IZDANJU SPORTSKIH NOVOSTI

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 10:01