screesnhot
PRUŽIO DOBRU PARTIJU

VIDEO: JEDINI STRIJELAC RIJEKE NA MAKSIMIRU 'Poveli smo, ali nedostajalo je koncentracije! Utakmica je išla u jednom smjeru, a tako je i završila'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 10. ožujak 2019. 23:10

​Ako je nešto bilo pozitivno u Maksimiru iz Rijekina kuta onda je to mladi Denis Bušnja. Prvi put je bio u startnoj postavi, odmah u derbiju, pokrenuo je akciju kod Rijekina gola i imao nekoliko dobrih poteza.

- Zadovoljan sam svojom igrom, ma, kao momčad nismo odigrali loše, parirali smo Dinamu dosta dugo, na kraju smo ipak izgubili. Imao sam malu tremu uoči utakmice, ali to je normalno, sve je to dio posla - rekao je Bušnja.

Asistent Rijekina gola bio je Petar Mamić:

- Ušli smo dobro u utakmicu, zabili, dobro smo izgledali sve do tog prvog Dinamova pogotka. Možda da smo izdržali do poluvremena možda bi drugačije završilo, ali činjenica je da nam je nedostajalo puno igrača. Da smo bili kompletni, tko zna, iako i ovako nismo bili loši. Dinamo je ipak mnogo kvalitetna momčad, zasluženo je na kraju pobijedio.

VIDEO: Tomo Ničota

Strijelac Jakov Puljić također je ponudo sličnu sliku utakmice:

- Nismo se prestrašili jer smo znali da će Dinamo odmarati neke igrače. Osjetili smo da imamo priliku, uostalom poveli smo, iskoristili smo tu šansu. No, kasnije smo pali, Dinamo je kvalitetna momčad, a isto tako nedostajalo je nama nekoliko važnih igrača. Trebalo je možda imati više koncentracije, ali jednostavno utakmica je išla u tom smjeru, tako je i završila - rekao je Jakov Puljić.

Rezultati by SofaScore

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 13:18