Screenshot
DETALJ IZ 28. MINUTE

VIDEO: KONAČNA ODLUKA O SPORNOJ SITUACIJI IZ MAKSIMIRA Je li Inter oštećen protiv Dinama? Stručnjak razbio i najmanju sumnju: Da je to bilo na centru

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. travanj 2019. 00:18

U emisiji 'Treće poluvrijeme' koja se emitira na HNTV-u analizirana je sporna situacija s utakmice 26. kola Prve HNL između Dinama i Intera.

Igrala se 28. minuta kada je start Ivana Čelikovića nad Mariom Musom sudac Ivan Bebek okarakterizirao kao jedanaesterac i pokazao na bijelu točku.

Je li ta odluka suca Bebeka bila ispravna? Neki su tvrdili da je sudac prestrogo pokazao na bijelu točku.

"Čeliković je ostavio nogu, krenuo je od butnog mišića preko koljena do potkoljenice i sucu nije preostalo ništa drugo nego da dosudi jedanaesterac. Bio je prvi na lopti, ali njegova noga koju je ostavio s otvorenim đonom i kramponima je čak i na granici sa crvenim kartonom", komentirao je Igor Pristovnik, kontrolor suđenja.

S njegovim mišljenjem složio se i drugi gost u studiju Damir Mužek.

"Meni se čini da on nije vidio tog igrača. On prati let lopte i diže nogu, ali u zadnji tren je morao vidjeti Dinamovog igrača i povući nogu. Da je to bilo na centru, vjerojatno bi dobio crveni karton", rekao je Mužek.

Matković je kasnije obranio kazneni udarac bivšem suigraču Komnenu Andriću, a Dinamo je slavio golom Nikole Mora iz 16. minute.

Rezultati by SofaScore

Linker
16. travanj 2024 07:43