Damir Krajac / CROPIX
POSLJEDNJI POLUFINALISTI

VIDEO: 'MORAM PRIZNATI DA NISAM ZABIO PUNO OVAKVIH GOLOVA' Dinamovci nakon važne pobjede priznali: 'Bila je to teška utakmica, zabili smo sretan gol'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 06. prosinac 2018. 09:36

Dinamo je nakon naslova ‘jesenskog prvaka’ i plasmana u europsko proljeće jučer pobjedom nad Slaven Belupom (1:0) u Maksimiru stigao i do polufinala Hrvatskog kupa.

Svjesni su bili Dinamovi nogometaši da u drugom dijelu nisu odigrali dobro kao u prvih 45 minuta.

- Prvo poluvrijeme smo bili bolji, zabili gol, u drugom dijelu su nas malo stisnuli, no važno je da smo pobijedili i prošli. Jedanaesterac? Možemo pričati je li bio ili nije, ali sad je manje bitan jer smo pobijedili. Zadovoljan sam svojom i našom polusezonom, ali još naš čekaju važne utakmice, Inter, Anderlecht i Hajduk, želimo pobijediti u sve tri da budemo potpuno zadovoljni - rekao je Petar Stojanović, dok je strijelac Mislav Oršić dodao:

- Moram priznati da nisam zabio puno ovakvih golova, obično nisam pred golom na tim odbijancima. No, najbitnija je pobjeda, bila je teška utakmica, zabili smo sretan gol, koji je bio nagrada za dobru igru od prve minute. Općenito, kad sve zbrojim iza mene je dobra polusezona, povratak u Dinamo bio je ispravan potez.

Koprivničani su, pak, žalili jer nisu materijalizirali bolju igru u drugom dijelu.

- Mislim da smo u drugom dijelu bili bolji od Dinama, imali smo šanse, nismo ih realizirali, a Dinamo je prekvalitetan da bi nam dao još koju priliku. Trebali smo zabiti da se vratimo u utakmicu. Ostaje žal za ispadanjem iz Kupa, ali moramo gledati dalje, slijedi nam Rudeš, to je važna utakmica - kazao je Božo Musa, koji je potvrdio da on i njegova momčad primaju nesretne golove u zadnje vrijeme.

- Primili smo protiv Hajduka gol kad se od stative odbila u mrežu, sad protiv Dinama. Nadam se da je sudac donio dobru odluku, da nije bilo zaleđe, ali u svakom slučaju morali smo zabiti gol da se vratimo u utakmicu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 22:12