Foto: Duje Klaric / CROPIX
POLEMIKA UOČI DERBIJA

VIDEO: 'NE SVIĐA MI SE ATMOSFERA LINČA NA POLJUDU!' Trener Osijeka objasnio zašto ne voli 'najluđi stadion', evo što su mu odgovorili iz Hajduka

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 08. studeni 2019. 19:53

Kao da sama utakmica po sebi ne nosi dovoljno izazova, motivacije, nego je trener Osijeka Ivica Kulešević pred gostovanje na Poljudu "začinio" stvari na tiskovnoj konferenciji.

- Generalno, meni se ne sviđa atmosfera na stadionima kao što je Poljud, uvijek vlada neka atmosfera linča. Ljudi bi morali dolaziti na stadion veseliti se i navijati sa svojim obiteljima za svoj klub – rekao je Kulešević na tiskovnoj konferenciji, prenosi Slobodna Dalmacija.

Jasno je da na Poljudu nije lako igrati, atmosfera je baš domaćinska tribine su Hajdukov "12.igrač", neće niti Osijeku biti lako posebno kada su čije huk sa Sjevera. Na što je Kulešević mislio kada je spomenuo "atmosferu linča"? Igrači Hajduka su se nakon dva poraza u Velikoj Gorici se našao na udaru navijača nezadovoljnih tim ishodima.

Na službenom Facebooku s Poljuda je poslana poruka uz hashtag #atmosferalinča, ne izravno Ivici Kuleševiću, ali jasno je da su mu objašnjenje neke razlike između poljudskih tribina i onog što je kazao.

- Točno 14.407 gledatelja u prosjeku dođe na svaku utakmicu Hajduka na Poljudu u ovoj sezoni. Od toga gotovo 1.000 ih je u prosjeku na Obiteljskoj tribini baš na svakom susretu. Pozivamo Vas da stoga i u nedjelju u 15 sati dođete na stadion s najviše obitelji i djece u Hrvatskoj!

Linker
24. travanj 2024 15:51