Kiša
 Ranko Suvar / CROPIX / CROPIX
KIŠNE PRIPREME

VIDEO: NEMOGUĆI UVJETI STVARAJU VELIKE PROBLEME I HAJDUKU! ZBOG POTOPA ODGOĐENA UTAKMICA PROTIV MAĐARA Pogledajte apokaliptične scene iz Turske

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. siječanj 2019. 15:28

Hajduk je danas u 14.30 trebao odigrati četvrtu utakmicu na pripremama u Beleku, a protivnik je trebao biti mađarski Ujpest. Petoplasirana momčad prvenstva sjevernih susjeda trebala je biti najbolji test za Bijele jer je to momčad koja, kao i Hajduk, ima europske ambicije. Ipak, utakmica je na kraju otkazana zbog nevremena.

Teren na kojem se trebao igrati je u potpunosti poplavljen, pa je nakon sat vremena čekanja odlučeno kako utakmica na kraju neće biti odigrana.

Kada je u pitanju momčad iz Mađarske, Ujpest dva boda dijeli od trećeplasiranog Debrecena, s kojim otvaraju prvenstvo prvog vikenda u veljači. Termini su isti kao i u HNL-u, dakle Ujpest je istoj fazi priprema kao i Hajduk.

Hajduk je dosad na antalijskoj rivijeri upisao pobjedu protiv Dinama iz Bukurešta 2:0, pa poraz od Grasshoppera 0:1, a na kraju i zvučnu pobjedu protiv moćnog Šahtara iz Donjecka 4:1.

Linker
19. travanj 2024 13:00