Screenshot: Youtube
TKO JE TO MOGAO OČEKIVATI

VIDEO: NEVJEROJATNIH PET MINUTA ZA PAMĆENJE IZ MAKSIMIRA To se ne viđa često: Golovi i uzbuđenja nizali su se kao na traci...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. rujan 2018. 20:52

U 8. kolu HNL-a Dinamo i Inter na Maksimiru su odigrali utakmicu prepunu pogodaka, a završilo je pobjedom Modrih ukupnim rezultatom 5:3.

Dinamo je poveo u 14. minuti pogotkom Leškovića i tim se rezultatom otišlo na odmor, a dotad je utakmica bila prava uspavanka s malobrojnim prilikama.

No, susret je obilježio ludi početak drugog poluvremena. Bilo je to pet minuta za pamćenje, U 53. minuti Dino Perić nije ispratio Ajayija koji je sjajno iskoristio jedno dodavanje i svladao Danijela Zagorca za izjednačenje Intera 1:1. Samo dvije minute kasnije branič Dinama Moharrami strašno griješi i šalje povratnu loptu do Zagorca, međutim Andrić je bio brži na toj lopti i pogodio praznu mrežu za vodstvo Intera 2:1.

Minutu poslije, u 56. minuti, događa se kontroverzna situacija. Haramustek je s leđa srušio Petkovića i sudac Pejin je odmah pokazao na najstrožu kaznu. Usput je Haramustek dobio i izravni crveni karton.

Dakle, u samo tri minute vidjeli smo dva pogotka Intera i zatim jedanaesterac za Dinamo uz isključenje Interova braniča Haramusteka.

Siguran realizator najstrože kazne za 2:2 bio je Mario Budimir. Dakle u pet minuta gledatelji su vidjeli tri gola i isključenje na Maksimiru.

Do kraja susreta Šunjić je postigao autogol za novo vodstvo Intera, ali s desetoricom igrača bilo je teško izdržati protiv Dinama, pogotovo nakon što je Bjelica na teren poslao Oršića, Ademija i Gavranovića.

Za pobjedu Dinama golove su do kraja utakmice postigli Petković (71', 83') i Kadzior u sudačkoj nadoknadi.

Linker
20. travanj 2024 12:17