Goran Mehkek / CROPIX
TORPEDO U RAŠLJE

VIDEO: O OVOM ĆE SE POGOTKU JOŠ DUGO PRIČATI! Izet Hajrović ispalio projektil koji golman 'nije ni vidio' te na najbolji način najavio europski uzvrat

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. veljača 2019. 20:49

Dinamo je u 21. kolu HNL-a dočekao Slaven Belupo na Maksimiru, konačan rezultat bio je 3:0 za Modre, ali takav skor nije najbolji pokazatelj razvoja situacije u igri. Dugo su dinamovci lomili otpor gostiju, mučili su se s realizacijom igre, a onda se ukazao Izet Hajrović.

Komnen Andrić je povukao kontru i proslijedio do Majera koji odmah pronalazi Hajrovića, a bosanskohercegovački se nogometaš odlučio na udarac s oko 25 metara od gola, fantastično je opalio i majstorski projektilom pogodio rašlje! Ovo je zasigurno bio jedan od najljepših pogodaka sezone i Hajrović je na najbolji mogući način povratio samopouzdanje uoči važnoga uzvrata protiv Viktorije iz Plzena u četvrtak na Maksimiru. Njegov 'torpedo' fantastičan je pogodak o kojemu će se još dugo pričati!

Nakon što je Hajro otvorio Farmaceute, sve je bilo lakše, natrpala se mreža Slavena Belupa, a bilo bi lijepo da tako bude i u četvrtak. Mislav Oršić je isto tako želio ostati zapamćen po krasnom pogotku pa je i on postigao briljantan pogodak udarcem iz daljine. Mogao je i Lovro Majer postići genijalan pogodak, ali je njegov izvrstan udarac iz daljine zaustavila vratnica. Priču je u Maksimiru završio Mario Musa trećim pogotkom i time na najbolji način najavio povijesni uzvrat s Viktorijom.

Rezultati by SofaScore

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. travanj 2024 02:31