Damir Krajac / CROPIX CROPIX
GLAVNI PROBLEM MODRIH

VIDEO: 'OPET NAM SE DOGAĐA ISTO KAO PROTIV HAJDUKA, PA TO JE LAKŠE ZABITI NEGO PROMAŠITI!' Igrači Dinama samokritični: 'Muka do samoga kraja...'

U prvoj utakmici 18. kola Prve HNL Dinamo je na stadionu u Maksimiru svladao Varaždin sa 1:0.
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 07. prosinac 2019. 00:17

Strijelac jedinog gola na utakmici bio je Mario Gavranović u 77. minuti. Dinamo je dominirao čitavim tijekom susreta, ali je tek 15-ak minuta prije kraja uspio svladati odličnog Nevistića na vratima Varaždina.

Dani Olmo je izborio slobodni udarac na lijevoj strani napada svoje momčadi 20-ak metara od vratiju, Španjolac je sam izveo taj slobodni udarac kojega je Nevistić uspio tek kratko odbiti, a prvi je do lopte stigao Gavranović te ju pospremio u mrežu.

Ivan Nevistić primao je ispod svlačionice čestitke sa svih strana, ruku mu je stisnuo i nekadašnji reprezentativni golman Tomislav Butina. odlično je branio mladi Nevistić, međutim, na kraju, ipak, nije bio sasvim zadovoljan.

- Uzalud sve te obrane kad nismo na kraju uzeli bod. Tko će se za 20-ak dana sjećati kako sam branio, pamti se samo rezultat. U prvom poluvremenu Dinamo je imao puno prilika nismo se najbolje snašli, u nastavku smo igrali bolje i to nam poluvrijeme treba biti vodilja za dalje. A onda smo primili god iz prekida, kada ga nismo trebali primiti. Meni je bilo teško, imao sam puno posla, ali znam da je Livakoviću bilo još teže jer je na samom kraju utakmice morao interveniraati - rekao je Nevistić.

VIDEO: Tomo Ničota

​Dok su Dinamovi nogometaši ovako počeli razmišljati o utakmici s Manchester Cityjem:

​- Dogodilo nam se opet kao protiv Hajduka i Osijeka, da u prvih pola sata stvorimo puno prilika, a ne zabijemo ono što je lakše zabiti nego promašiti. I onda se do samog kraja mučimo, ali dobro, na kraju smo ipak pobijedili. Čeka nas sad utakmica sa Cityjem, svjesni smo jačine protivnika, ali ako mi budemo pravi, uz malo sreće možemo do pozitivnog rezultata - rekao je Nikola Moro, dok je Dinamov junak Mario Gavranović, sa smiješkom na licu kazao:

VIDEO: Tomo Ničota

- Svaki gol je sladak, lijepo je što sm pobijedili i uzeli tri boda. Atmosfera je odlična, sada ćemo se dobro pripremiti za ono što nam slijedi. Vjerujem da možemo sa Cityem, moramo biti kompletni, koncentrirani i čekati naše prilike iz kontri. A kada se prilika ukaže moramo je iskoristiti. Onda se možemo nadati da će sezona nastaviti u ovom smjeru u kojem ide i sada.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 05:08