Screenshot: HNTV
JEDNA JEDINA POGREŠKA

VIDEO: OVO JE SITUACIJA KOJA JE MNOGIMA NA POLJUDU PROMAKLA Maksimirski tragičar iz Lige prvaka za novi lakat u glavu nije dobio niti žuti karton!

Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 05. ožujak 2020. 00:14

Riječki sudac Ivan Bebek samouvjereno je priveo kraju sinoćnji derbi na Poljudu. Sve ključne odluke bile su mu ispravne i od prve do zadnje minute imao je kontrolu nad utakmicom. Kad sudiš derbi, onda je to za svaku pohvalu.

Hajdukovci će mu donekle zamjeriti kriterij po kojem je stoper Adrian Ismajli dobio dva žuta kartona. Isključujući drugi u 40. minuti bio je neupitan po svim kriterijima, ali kod prvog mu je eventualno mogao i progledati kroz prste nakon što je neoprezno đonom startao na Mislava Oršića.

Bila je to 11. minuta i prvi ozbiljniji prekršaj na utakmici. Međutim, po sudačkim pravilima, to je bio klasičan prekršaj za žuti karton.

Jedini ozbiljniji propust napravio je Bebek u 15. minuti kada je Dinamov stoper Theophile u duelu rukom zakvačio domaćeg napadača Krekovića. I taj je start po sudačkim kriterijima klasičan žuti karton. Kako Francuz do kraja utakmice nije dobio žuti karton, ovaj Bebekov propust nije imao veću težinu.

VAR u večerašnjem derbiju nije imao razloga uključiti se. Što je još jedan plus za Bebekovo suđenje na Poljudu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 04:14