Screenshot
HAJDUK ZABIJA, SLAVEN SLAVI

VIDEO: POGLEDAJTE GOL KAKAV NIKAD NIJE VIĐEN NA POLJUDU! Tribine su utihnule, igrači Slavena su slavili u zagrljaju, golman je otrčao sve do klupe...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. listopad 2019. 19:04

Nevjerojatan, nikad prije viđen gol na Poljudu pao je u 13. kolu HNL-a u okršaju Hajduka i Slaven Belupa. Bijeli su odmah na početku utakmice stigli do vodstva, a u drugom dijelu našli su se u velikim problemima. Koprivničani su promašili nekoliko dobrih prilika, a onda u 74. minuti, činilo se, konačno zabili za izjednačenje.

Posavec je loše izveo loptu, dodao je do Glavčića koji pucao sa više od 25 metara, no vratar bijelih se spasio čudesnom intervencijom na crti sam zatresavši mrežu, a lopta je pogodila vratnicu. Gosti su mislili da je gol, i s tribina se činilo da je lopta prešla gol-liniiju, a gosti su počeli slaviti.

Čak i je i vratar Ježina slaveći izjednačenje otrčao do svoje klupe, a vrata su ostala prazna. Svi su zapravo stali, osim igrača Hajduka, jer lopta nije ušla u mrežu, nego se odbila od stative i ostala u terenu.

Jradi je tako na brzinu poslužio Juranovića, a on lako postigao gol za konačnih 2:0, zabivši u praznu mrežu pored Ježine koji se nije stigao vratiti.

Snimku nevjerojatne situacije možete pogledati OVDJE

Split, 261019.
Stadion Poljud.
Utakmica 13. kola 1. HNL, HNK Hajduk - NK Slaven Belupo.
Na fotografiji: Josip Posavec.
Foto: Vojko Basic / CROPIX
CROPIX

Split, 261019.
Stadion Poljud.
Utakmica 13. kola 1. HNL, HNK Hajduk - NK Slaven Belupo.
Na fotografiji: Josip Posavec.
Foto: Vojko Basic / CROPIX
CROPIX

Linker
19. travanj 2024 22:36