CROPIX / Screenshot (ilustracija)
PROCIJENITE SAMI

VIDEO: POGLEDAJTE KONTROVERZNE SITUACIJE KOJE SU DIREKTNO UTJECALE NA REZULTAT S POLJUDA Je li sudac donio ispravne odluke kod ova dva pogotka?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. prosinac 2018. 20:54

Dvije situacije mogle bi se okarakterizirati kao dvojbene nakon utakmice u kojoj je Hajduk u 17. kolu Prve HNL s 3:1 na praznom Poljudu svladao Istru 1961.

Riječ je o prvom pogotku kojim su gosti poveli u Splitu preko Fuentesa, a prije kojeg je španjolski napadač bio na granici zaleđa. Sporni trenutak se dogodio u 51. minuti susreta i označio je početak uzbudljivih događanja na utakmici koja istima nije obilovala u prvih 45 minuta.

Druga situacija prethodila je pogotku Caktaša iz jedanaesterca kojeg je realizirao u 75. minuti. Jradi se tada namještao na udarac škaricama, a kapetan Istre Grujević ga je s leđa gurnuo i time prema mišljenju suca Mlakara napravio prekršaj za najstrožu kaznu. Gosti su nakratko prosvjedovali, ali do promjene odluke nije došlo.

Utakmica je u konačnici završila s 3:1. Hajduk u ovim trenucima zauzima šestu poziciju na tablici s 23 boda, dok se poražena Istra smjestila na pretposljednjem mjestu ispred Rudeša.

Rezultati by SofaScore

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 06:58