Matija Djanjesic / CROPIX
REAKCIJE POBJEDNIKA

VIDEO: POGLEDAJTE LUDO SLAVLJE RIJEKE Neopisiva sreća Bišćana u prvoj reakciji: 'Ovo je uspjeh svih nas, ovdje je trebalo pokazati karakter'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. svibanj 2019. 22:48

Nakon naslova u Prvoj HNL Dinamo nije uspio ugrabiti još jedan trofej budući da je u odličnom finalu Kupa odigranom u srijedu u Puli Rijeka slavila s 3:1.

"Jako, jako sam sretan. Ne mogu to opisati. Čestitam dečkima. Ne samo zbog ove utakmice, nego i zbog sezone. Zbog ovog završetka gdje smo protiv jednog super jakog Dinama osvojili trofej. Ovo je uspjeh svih nas. Ovdje je trebalo pokazati karakter. Dečki su sve ispoštovali, pokazali da su odlični. Sad idemo na zasluženi odmor", bila je prva reakcija Igora Bišćana nakon osvajanja trofeja.

VIDEO: Gianluca Starčić

Jedanaesterac i drugo poluvrijeme?

"Vidjelo se da smo pali u drugom poluvremenu. Razumljivo je to. Oni su bili odmorniji i u startu kvalitetniji. Nema smisla ulaziti u detaljne analize nekih stvari. Ovo smo u potpunosti zaslužili i ovim divnim navijačima priuštili jedan prekrasan dan. Teško da bi uopće mogli poželjeti bolju sezonu ako pogledamo omjer snaga, Dinama i ostalih...", zaključio je trener Rijeke.

VIDEO: Gianluca Starčić

Nakon utakmice se oglasio i Kvržić, strijelac fantastičnog pogotka za 3:1.

"Ostavili smo srce na terenu. Znali smo što hoćemo i to smo postigli. Istina je da je Dinamo dominirao, ali mi smo danas uzeli ono po što smo došli."

Nakratko je pred kamere izašao i Čolak.

"Mislim da smo zaslužili. Ostavili smo srce na terenu. Fali mi riječi, presretan sam. To je bio naš plan. Da stojimo u bloku i iskoristimo šanse. Nismo ih imali previše, ali ostali smo u bloku, branili se i imamo titulu. Ne može biti bolje", euforično je rekao strijelac prvog Rijekinog gola.

VIDEO: Tomo Ničota

"Ovo je pobjeda navijača, a onda svih nas. Bišćan je fanstastičan trener i strateg i pokazao je to danas. Dinamo je kvalitetniji od nas, ali danas smo pokazali srce i taktiku", komentirao je Mišković nakon utakmice.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 12:08