GNK Dinamo
20. TITULA ZA POVIJEST

VIDEO: POGLEDAJTE LUDO SLAVLJE U SVLAČIONICI DINAMA Novi Vatreni ostao samo u gaćama, Bjelica luduje zajedno s igračima: Tisuće srca, sad za vas...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. travanj 2019. 23:18

Dinamo je novi prvak Hrvatske nogometne lige! Modri su u 30. kolu u Koprivnici kod Slaven Belupa slavili s 1:0 pogotkom Amera Gojaka te time i matematički potvrdili novu titulu.

Zagrebačkoj momčadi je ovo jubilarni 20. naslov od osamostaljenja Hrvatske, a čak 12. u zadnjih 13 godina. Dinamo šest kola prije kraja ima nenadoknadivih 23 boda prednosti ispred Rijeke.

Modri su ovom pobjedom stavili točku na 'i' na sjajnu sezonu u kojoj su dogurali do osmine finala Europske lige, u prvenstvu su apsolutno dominirali od prvoga kola, a Bjeličine trupe imaju velike izglede i za osvajanje nacionalnoga kupa.

Osječki strateg na klupi Dinama poveo je u Koprivnicu svih 27 igrača koji su, više ili manje, sudjelovali u procesu osvajanja titule prvaka. Dečki su u svlačionici pokazali kako se slavi jubilarni 20. trofej HNL-a.

Pjesma nije stajalo dugo nakon utakmice, Bruno Petković završio je u gaćama, arhitekt ovosezonskih uspjeha Nenad Bjelica pjevao je zajedno sa svojim igračima, a kako je to sve skupa izgledalo - pogledajte u videu.

Rezultati by SofaScore

Linker
24. travanj 2024 19:50