CROPIX
UVEO PROMJENE U IGRU MOMČADI

VIDEO: POGLEDAJTE NEVJEROJATNI FESTIVAL PROMAŠAJA U RIJECI I GOLIJADU KOJA NIJE IMPRESIONIRALA BIŠĆANA 'Neće biti dobro ako tako nastavimo'

Piše: Vedran FilipovićObjavljeno: 06. studeni 2018. 10:12

Nije se na Igoru Bišćanu moglo vidjeti zadovoljstvo 5:1 pobjedom protiv Rudeša. Bez obzira što Rudeš nije mjerilo (većinom drugoligaško izdanje), vidio je riječki trener mnogo pozitivnih stvari. Međutim, iako je pred novinarima navukao 'masku', nije se libio pričati o taktici. Primjerice, o činjenici da je krenuo bez zadnjeg veznog (Lončar - Pavičić), što je osvježenje u odnosu na Keka.

- Mislim da njih dvojica nisu polušpice, niti klasični zadnji vezni igrači, a ove pozicije su već igrali u karijeri. Htjeli smo biti što ofenzivniji i zato sam ih upario na sredini terena, mislim da su odigrali sasvim OK. Naravno, to ne znači da će igrati sljedeću utakmicu na tim pozicijama - rekao je Bišćan.

Naravno da ne znači, ali to će biti priče uoči Istre i Dinama. Sada, pored standardnih čestitki igračima, valja reći nešto o primljenom pogotku opet (!) nakon prekida.

- Slažem se i pričao sam u svlačionici o tome, neće biti dobro ako tako nastavimo. Ono što me raduje je da nam protivnik ne stvara šanse, ali da ćemo morati bolje u prekidima, to svakako. Inače, odigrali smo jako dobro, već u prvom dijelu smo trebali voditi s nekoliko razlike. Razlika u kvaliteti je očigledna, ali zadovoljan sam željom i energijom. Doček? Bilo je jako lijepo, a igrači su tu da isprovociraju reakciju publike - rekao je Bišćan.

Trener Rudeša Lozo nije mnogo pričao, sve se vidjelo na terenu.

- Iz pritiska Rijeke smo dobili gol za 2:1, iz naše greške za 3:1, pa onda - raspad sustava. Sada nam kreću protivnici po mjeri, tu ćemo se probati izvući - kazao je Lozo.

Rezultati by SofaScore

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 11:42