Split, 080220.
Stadion na Poljudu.
Utakmica 21. kola 1. HNL izmedju HNK Hajduk Split i NK Lokomotiva.
Na fotografiji: VAR monitor.
Foto: Vojko Basic / CROPIX
Vojko Basic / CROPIX CROPIX

VAR KAO VJETAR U LEĐA

VIDEO: POGLEDAJTE SVE SITUACIJE U KOJIMA JE VAR KORIGIRAO ODLUKU SUDACA U KORIST HAJDUKA Nova tehnologija je čak pet puta pomogla splitskom klubu!

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 24.02.2020. u 16:49

 • Čak triput su iz VAR sobe sugerirali sucu Pejinu da dosudi jednaesterac za Hajduk u Varaždinu. Morao ih je poslušati. Niz se nastavio dva tjedna kasnije - djelitelj pravde na koprivničkom dvoboju Slaven Belupa i Hajduka Igor Pajač start na Jairu vidio je kao prekršaj u napadu (!?), ali je nakon intervencije VAR-a Eduok zabio s bijele točke.

  Protekli vikend pomoćni sudac mahao je nepostojeće zaleđe Caktaša tijekom okršaja Hajduka i Gorice, glavni Bebek mudro je pustio akciju i sačekao pravorijek VAR-a, koji je procijenio kako je gol regularan. Bio je to prvi pogodak Bijelih u 6:0 golijadi.

  Istini za volju, VAR je u te četiri utakmice i dvaput poništio golove Eduoka i Krekovića (sasvim opravdano zbog zaleđa), pa se može konstatirati da je trenutni rezultat Hajduk - VAR 5:2. Niti s jednim drugim klubom iz HNL-a VAR nema niti približno toliko posla...

   

  Iz drugih medija