Screenshot HNTV
BARIŠIĆ O AKTUALNOSTIMA

VIDEO: PREDSJEDNIK DINAMA NE PAMTI OVAKVU ATMOSFERU U MOMČADI 'Vjerujem da nam to može donijeti nešto što nismo ni očekivali'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. siječanj 2019. 09:29

Predsjednik Dinama Mirko Barišić u kratkom je intervjuu za kamere HNTV-a progovorio o stanju momčadi, kluba, stadiona, te ostalim aktualnim temama.

- Atmosfera je u momčadi jako bitna. Moram priznati da ne pamtim baš kada je bila ovakva atmosfera, svi igraju i svi su manje-više zadovoljni, mladi i stari igrači. Stvaraju atmosferu koja je preduvjet da imate momčad. Vrhunski igrači bez atmosfere su veliki hendikep i zato mi ta atmosfera daje pravo da vjerujem u to da nam može donijeti nešto što nismo ni očekivali.

Proljeće u Europi nakon 49 godina?

- 49 godina je trebalo da se vratimo u Europu. Nisam očekivao toliko zadovoljstva zbog plasmana Dinama u iduću fazu Europa lige. Kroz medije se puno pridaje toj činjenici da smo u Europi i stvarno me raduje što se tolika pozornost daje tom našem uspjehu. Popraćeno je sve jako pozitivno i zadovoljan sam. Neću reći do kuda ćemo ići, ali bit ću zadovoljan ako odemo što dalje.

Komentar na trenera Nenada Bjelicu?

- Bilo bi nekorektno, iz razloga što sam tu 19 godina u kontinuitetu, da govorim da su svi prije bili loši. Radili su svi dobro svoj posao, imali smo sva imena koja zaslužuju respekt. Bjelica je i puno ranije bio naša želja, iako se nije moglo realizirati. Svojim rezultatima pokazao je tko je i što je. Nemam što nadodati. Sigurno je pogodak. Jedan je od trenera koje ćemo pamtiti, i moći ćemo reći da je jedno osvježenje. Ne bih htio da se ovo shvati kao da svi ostali treneri ništa ne vrijede. Svi su časno radili svoj posao.

Ostatak razgovora pogledajte u videu:

Cijeli razgovor emitirat će se na HNTV-u u emisiji „Mali nogometni razgovori“ koja je na rasporedu u subotu, 19. siječnja u 20.05 sati.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 11:01