screenshot
BOMBA S 20 METARA

VIDEO: RIJEKIN JUNAK NAKON MAKSIMIRSKE MAJSTORIJE NIJE MOGAO SKINUTI OSMIJEH S LICA 'Ovo mi je svakako najljepši gol koji sam postigao u karijeri'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 28. travanj 2018. 22:02

U susretu 32. kola Prve HNL Rijeka je pobijedila Dinamo 1-0 ostvarivši prvu ligašku pobjedu na stadionu Maksimir nakon 2829 dana. Pogodak odluke zabio je Maxwell Acosty u 39. minuti utakmice.

Junak utakmice nije skidao osmijeh s lica. Jasno je zbog čega, Riječanima je donio veliku pobjedu usred Maksimira opostigavši spektakularni pogodak.

- Ovo mi je svakako najlješi gol koji sam postigao u karijeri. Kad sam primio loptu na brzinu sam pogledao postoji li kakva druga solucija, kad sam vidio da je nema odlučio sam se za udarac i vidite pogodio sam - rekao je oduševljeni Acosty.

Pričao nam je kako je tuakmica bila uglavnom "taktička" i vrlo zahtjevna.

- Osvojili smo tri važna boda, tako da još uvij ek vjerujemo da možemo obraniti naslov prvaka. Vidite kakvi su rezultati iz kola u kolo,. prvenstvo je itekako uzbudljivo, ne zna se tko će koga pobjediti, tako da ja zaista vjerujem da još možemo osvopjiti prvenstvo, maksimalno vjerujemo u sebe zaključio je Acosty.

Antonio Čolak pričao nam je kako je rijeka zaslužila pobjedu ali da je isto tako i dinamo imao svoje šanse.

- Bilo je prilika s obje strane, kada pobjediš s ovakvim prekrasnim pogotkom onda možeš kazati da si imao sreće. Međšutim, teško smo radili za ovaj trijumf, toliko smo željeli pobjediti i na kraju zaista moram kazati da je ovo što smo napravili u Maksimiru posve zasluženo. Imao sam i ja na početku utakmice jednu krasnu priliku, bio sam miran ali sam pokušao prebaciti vratara, vjerovao sam da to neće očekivati. Na kraju sam i uspio ali eto lopta je pogodila gredu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. lipanj 2024 16:52